11.27.2021 15:23

BMW M5 Nighthawk, editie speciala pentru japonezi

Editia speciala BMW M5 Nighthawk va fi produsa in doar 10 exemplare si este destinata doar clientilor din Japonia.

Editia speciala BMW M5 Nighthawk se diferentiaza de modelul de serie prin culoarea speciala Individual Frozen Black Matt, care acopera in totalitate caroseria. La crearea unui look agresiv contribuie si jantele de 20 inchi al caror design cu cinci perechi de spite lasa la vedere etrierele galbene si discurile ventilate.

In interior, combinatia de piele neagra Merino, care acopera partea superioara a bordului, cu tapiteria din piele portocalie Sakiru, prezenta pe scaune si pe fetele interioare ale portierelor, aduce un plus de eleganta. Pe langa aceste dotari mai sunt incluse si insertiile din fibra de carbon de la M Performance.

Editia limitata beneficiaza de Pachetul Competition (disponibil si pe noul BMW M6), care ii creste puterea motorului V8 bi-turbo de la 552 CP la 567 CP, rezultand un sprint de numai 4,2 secunde de la 0 la 100 km/h.

Noul BMW M5 Nighthawk, disponibil numai pe piata din Japonia, va avea un pret de comercializare de 141.400 euro si va putea fi comandat incepand cu luna august, fiind livrat din octombrie 2013.

Sursa: promotor.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto