09.23.2021 8:31

BMW M Drive Tour

Anvelopele Goodyear si Dunlop reconfirma performanta si în BMW M Drive Tour

Timp de 3 zile, anvelopele Goodyear si Dunlop au fost intens puse la lucru în cadrul evenimentului anual BMW M Drive Tour, subliniind performanta masinilor si confirmând din nou nivelul ridicat al ratingurilor obtinute conform noii etichete UE pentru anvelope.

Goodyear Dunlop Tires România, partener logistic în cadrul evenimentului BMW M Drive Tour din acest an, a echipat noile modele BMW M3, M5, M6 (modelele Cabrio, GC si Coupe) si X6M într-un eveniment inedit în România.

Dedicat clientilor BMW, dar si tuturor iubitorilor de performanta la volan, evenimentul anual BMW M Drive Tour a fost si un adevarat tur de forta pentru anvelope. Conceput într-o serie de exercitii specifice în care sunt subliniate performantele noilor modele BMW la frânarea în viraj, în conditii de drift pe ud sau de dinamic drive, evenimentul a fost marcat si de ploaia abundenta care a solicitat din plin capacitatea anvelopelor de a oferi un excelent nivel al aderetei pe carosabil umed.

În toate cele 3 sectiuni pe care le-am conceput pentru evenimentul din acest an al BMW M Drive Tour, anvelopele au de jucat un rol extrem de important. Ele sunt solicitate la maxim atât la frânarea în viraj cât si la driftul pe ud. În acest moment, Goodyear Dunlop are gama cea mai extinsa de anvelope cu grad maxim conform noii etichete UE, si de aceea credem ca sunt alegerea potrivita pentru noi. Alegând anvelopele Goodyear si Dunlop, ne-am asigurat ca avem nivelul optim dorit pentru modelele BMW aflate în drive testul BMW”, a precizat Claudiu David, instructor de test în cadrul BMW România.

Noua eticheta UE pentru anvelope pune în evidenta 3 atribute cheie ale performantei anvelopelor: rezistenta la rulare, aderenta pe carosabil umed si nivelul zgomotului exterior. În cadrul BMW M Drive Tour, anvelopele Goodyear si Dunlop au reconfirmat ratingurile ridicate obtinute la aderenta pe carosabil umed, dar si la alte atribute ale performantei, precum manevrabilitatea pe carosabil umed si uscat, stabilitatea la virare si frânarea pe ud si pe uscat, toate acestea numarându-se în cele peste 50 de criterii pe care compania le testeaza în cazul produselor sale.

Evenimentul BMW M Drive Tour a debutat joi, 30 mai 2013, si s-a încheiat ieri, fiind unul din cele mai extinse evenimente de drive test de la noi din tara. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto