10.20.2021 0:43

Audi Twin Cup 2014: service cum laude

Campionatul Mondial de Service Audi organizat la Centrul “Audi driving experience” Echipa Autoworld  Audi, care a reprezentat Romania,  a castigat locul 4 in competitia internationala

Centrul “Audi driving experience” din Neuburg a gazduit saptamana trecuta intreaga lume service a celor patru inele. Finala internationala Audi Twin Cup a a atras in competitie 75 echipe de tehnicieni si consilieri service  Audi. Participanti din 38 echipe au fost prezenti la noul centru  Audi driving experience situat in apropierea sediului central Audi AG din Ingolstadt, sperand sa castige Cupa Mondiala Service prin competentele tehnice si orientarea catre client.

Serviciile individualizate devin tot mai importante pentru clientii nostri. ‘Premium’ in afacerea de service este din ce in ce mai puternic definit prin suport personalizat  si solutii personalizate-adaptate,” a spus Luca de Meo, Membru Consiliu AUDI AG pentru Vanzari si Marketing. “Cu aceasta atitudine am castigat deja o crestere semnificativa a satisfactiei clientilor fata de service- si ne dorim sa devenim cat mai buni la nivel mondial. Aceasta este ceea ce noi numim  Audi Top Service.”

La Audi Twin Cup, tehnicienii si consilierii service au concurat pe teme de diagnoza si reparatii, precum  si  pe teme de consiliere personalizata clienti. Modelele extrem de eficiente  Audi ultra au jucat un rol proeminent în probele teoretice si practice ale competitiei din acest an. În plus, fata de competentele de specialitate, o cooperare strânsa si eficienta între consilierii de servicii si tehnicieni de service este factorul primar determinant în obtinerea performantei de top, în situatiile de lucru reale.

Cupa Mondiala Service din acest an revine echipei USA. Locul doi a fost castigat de echipa din Germania, urmata pe locul trei de echipa din China.

Echipa  Autoworld Cluj, reprezentanta Romaniei la acest concurs, a castigat locul 4 in clasamentul mondial.  “Angajatii nostri au realizat o performanta extraordinara si in acest an. Locul 3 in 2012 pe Tehnologie, locul 2 in 2013 si  mentiunea din acest  an, reprezinta o motivatie uriasa pentru munca de zi cu zi si totodata, ne obliga sa mentinem standardele.” a spus Alexandru Szabo, Director After-Sales Autoworld Cluj-Napoca.

Audi Twin Cup este o competitie ce are loc o data pe an. In locatia unde s-a desfasurat concursul anul acesta- Neuburg , clientii si potentialii cumparatori au posibilitatea de a experimenta dinamismul marcii cu patru inele, in timpul cursurilor de conducere defensiva si pilotaj. Noul centru  Audi driving experience a inaugurat  un traseu de indemanare, un traseu pentru test dinamic si cursuri de off-road. Centrul este localizat  la numai 18 km  distanta de sediul central din  Ingolstad si la 50 minute de Aeroportul din Munchen. Locatia Audi din Neuburg se intinde pe 47 ha si va fi noua casa Audi Sport, care este programata sa se mute in centrul de competenta motorsport in august 2014.

Autoworld

informatii oferite de Gabriela Marginean, Specialist Marketing & PR, Autoworld, tel.:
0732 980.980; e-mail: gabriela.marginean@autoworld.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto