07.27.2021 4:55

AROBS: 2.3 milioane Euro

Vineri, 02 Februarie 07 s-a desfasurat la Hotelului Opal – Intalnirea anuala de bilant AROBS TRANSILVANIA SOFTWARE

Venituri de 2,3 mil. euro pentru AROBS TRANSILVANIA SOFTWARE in 2006

Vineri,  02 Februarie 2007 s-a desfasurat in sala de conferinte din cadrul Hotelului Opal Cluj-Napoca – Intalnirea anuala de bilant a firmei clujene AROBS TRANSILVANIA SOFTWARE.

La eveniment au participat toti angajatii firmei si o parte din colaboratorii Arobs, intalnirea incadrandu-se intr-o suita de astfel de evenimente organizate anual de catre Arobs de-a lungul celor 8 ani de prezenta pe piata IT&C atat din Romania, cat si pe plan international.

Intalnirea a fost deschisa de catre D-nul Voicu Oprean, Director General AROBS care a prezentat un raport asupra evolutiei firmei pe parcursul anului 2006, precum si obiectivele AROBS pentru anul 2007 pe domeniile principale de activitate: dezvoltarea de soltutii software si comercializarea de sisteme complete de navigatie GPS sau Smartphone-uri cu GPS. Totodata, managerii de produs au prezentat realizarile si intentiile fiecarui departament din cadrul firmei.

Dupa prezentari au fost acordate premii celor cu rezultate deosebite in anul 2006, precum si cadouri pentru cei aproape 100 de angajati ai firmei, intalnirea incheindu-se cu un cocktail si cu partide de bowlling la un binecunoscut club din Cluj-Napoca.

AROBS se poate lauda cu rezultate excelente obtinute in anul care s-a incheiat, cifra de afaceri a firmei atingand 2,3 mil. euro in 2006, inregistrand o crestere spectaculoasa pe piata fata de anul 2005. Aceasta crestere s-a datorat eforturilor depuse de catre toti membrii echipei pentru promovarea proiectelor de dezvoltare software outsourcing, cat si a proiectelor destinate pietei romanesti (Optimall by Arobs – Solutie SFA pentru automatizarea fortei de vanzari, ABOS si ATOS – solutii adresate industriei turismului, Track GPS – Sistem de localizare GPS a parcurilor auto).

Un domeniu nou de activitate a firmei in 2006 l-a reprezentat distributia de sisteme complete de navigatie GPS, firma AROBS impunandu-se pe piata ca Distribuitor Autorizat al produselor Mio, Eten si Qtek, inregistrand cresteri ale vanzarilor de la o luna la alta si avand un aport tot mai mare in cifra de afaceri globala a firmei.

Pentru anul 2007, AROBS isi propune mentinerea tuturor activitatilor firmei pe un trend crescator, prin oferirea de solutii cat mai adaptate dorintelor si asteptarilor beneficiarilor sai. Se are in vedere si intarirea parteneriatului cu Microsoft prin dobandirea statutului de Microsoft Gold Partner si a parteneriatelor cu IBM si Palm, AROBS fiind in prezent Microsoft Certified Partner, IBM Business Partner si Palm Partner.

Idealul AROBS este dobandirea si mentinerea statutului de lider de piata pentru toate produsele si serviciile sale si recunoasterea aptitudinilor specialistilor sai in termeni de profesionalism, creativitate si eficienta.

sursa: AROBS Cluj-Napoca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto