11.27.2021 15:05

Anvelopele all season, o alegere potrivita pentru fiecare anotimp

De cate ori te-ai intrebat daca anvelopele all season sunt o alternativa buna pentru masina ta? Fara nici un fel de compromis, anvelopele all season te scapa de nevoia schimbarii sezoniere si iti asigura performanta necesara pe toate tipurile de carosabil. 

Siguranta in orice tip de conditii meteo

Un cauciuc all season de calitate trebuie sa aiba distanta de franare mica, aderenta si precizie atat pe timp de vara, cat si iarna. HANKOOK Kinergy 4S H740 este o anvelopa pregatita sa infrunte anotimpurile fara compromisuri. Producatorul sud-coreean imbunatateste formula all season cu doua tipuri diferite de striatii care, imbinate, asigura aderenta maxima pe carosabil, indiferent de anotimp sau conditii meteo.

ALL SEASON (1)

Anvelope pentru toate anotimpurile

Pe timp de vara, compozitia de „nano siliciu” asigura performante crescute pe suprafete umede datorita imbunatatirii la nivel molecular. Anvelopele asigura o distanta de franare mai mica cu 4% fata de modelele anterioare, iar structura imbunatatita garanteaza o directie precisa, stabilitate laterala si performanta imbunatatita la tinuta de drum.

Pe timp de iarna, santurile laterale ofera eficienta la virare pe suprafete umede, inzapezite sau pe polei.  Contructia anvelopelor cu o multidudine de blocuri si striatii maresc suprafata de contact cu orice tip de carosabil si asigura o aderenta sportita in timpul iernii si o distanta de franare redusa cu 10%.

ALL SEASON (2)

HANKOOK Kinergy 4S H740 este rezultatul inovator al tehnologiilor care pun in prim plan economia eficienta de carburant cu un design creat pentru siguranta si confort pe carosabil. In plus, nu mai este necesara achizitionarea unui al doilea set de anvelope la trecerea dintre sezoane. O alegere potrivita pentru orice sofer si startul celor mai frumoase calatorii! 

Comentarii (1):

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto