10.19.2021 13:03

Anvelope resapate TreadMax

Marathon Coach si Ultra Grip Coach: anvelopele resapate introduse de Goodyear. Cele mai recente anvelope Goodyear pentru autocar disponibile acum în gama TreadMax

Goodyear îsi lanseaza noile anvelope innovative pentru autocar si în varianta resapate în gama premium de anvelope resapate TreadMax.

Anvelopa TreadMax Marathon Coach pentru toate pozitiile si TreadMax UltraGrip Coach pentru iarna sunt ambele disponibile acum în dimensiunea 295/80R22.5 ca si etalon resapat.

Produsele TreadMax, care au acelasi profil al benzii de rulare, acelasi compus si aceleasi caracteristici ca si anvelopele noi, au fost dezvoltate urmând abordarea „Multiple Life Concept”. Aceasta permite operatorilor de autocare sa-ti foloseasca la maxim valoarea anvelopei, pentru cost redus per km, fara a compromite performanta anvelopei. Anvelopele provin dintr-o combinatie de tehnologii, denumita TravelMax, care include componenta benzii de rulare Silefex si un design asimetric, pentru a prelungi durata de viata în kilometri parcursi ai anvelopei.

Anvelopele resapate TreadMax sunt construite folosindu-se doar carcase Goodyear Max Technology. Aceasta asigura un grad înalt de performanta generat prin constructia anvelopei si mentinut pe durata resaparii. De asemenea, înseamna ca operatorii de autocare pot beneficia de pe urma noilor profile prin folosirea noilor modele de anvelopa datorita resaparii altor anvelope cu tehnologia Goodyear Max Technology precum anvelopele Goodyear Marathon sau Regional în aceeasi dimensiune.

Beneficiile anvelopelor Marathon Coach & Ultra Grip Coach – Noi si Resapate

Marathon Coach este o anvelopa destinata utilizarii pentru toate pozitiile pe parcursul întregului an. Profilul sau asimetric unic ofera o rezistenta la uzura si un kilometraj excelent, cu un nivel înalt de confort. Calcatura neregulata a constituit o problema serioasa pentru anvelopele autocarelor moderne, reducând durata de viata a anvelopei. Profilul asimetric, pe care Goodyear l-a dezvoltat special pentru anvelopa Marathon Coach, se adreseaza acestei probleme.

Ultra Grip Coach este o anvelopa specifica de iarna cu o tractiune îmbunatasita pe zapada. Aceasta anvelopa este un beneficiu specific pentru autocare care opereaza în zone precum tarile nordice si regiunile alpine. Designul benzii de rulare si latimea îi dau aderenta excelenta si tractiune în conditii de iarna si de asemenea niveluri scazute de zgomot, însemnând confort sporit pentru pasager.

Aceste anvelope noi sunt parte din bogata gama de profile de produse premium resapate de la Goodyear. Anvelopele resapate TreadMax sunt toate produse de Goodyear în propriile unitati de productie folosind procesul sablonarii. Astfel se asigura calitatea resaparii la cel mai înalt nivel, procesul presupânând mai întâi evaluarea anvelopei, apoi examinarea si pregatirea ei, urmând procesul de resapare prin folosirea virtuala a unor componente identice cu cele ai benzii de rulare anvelopelor noi. Aceasta se întâmpla folosind procesul bob-cu-bob, aproape identic cu cel folosit în productia de anvelope noi.

Anvelopele resapate TreadMax Marathon Coach si Ultra Grip Coach sunt disponibile în dimensiunea 295/80R22.5 si pot fi recalibrate pentru o durata de viata maxima si pentru a reduce costurile operatorilor.

Despre Goodyear Dunlop

Goodyear este una din cele mai mari companii producatoare de anvelope din lume. Are aproximativ 69.000 de angajati si îsi fabrica produsele în 52 de unitati de productie din 22 de tari peste tot în lume. Cele doua centre ale sale pentru inovare din Akron, Ohio si Colmar-Berg, Luxemburg dezvolta produse si servicii de ultima generatie care stabilesc standardul pentru tehnologie si performanta în aceasta industrie.

Gama europeana de anvelope Goodyear Dunlop pentru vehicule comerciale, autobuze si autocare include mai mult de 400 de anvelope diferite cu peste 55 de dimensiuni. Multi dintre producatorii de top la nivel mondial de vehicule comerciale folosesc anvelope de la Goodyear ca standard, incluzând DAF, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Renault Trucks, Scania si Volvo. De asemenea, Goodyear furnizeaza anvelope principalilor producatori de trailere. Cu Fleet First, care include reteaua de service TruckForce, serviciul de asistenta roadside ServiceLine 24h, sistemul de management pe internet FleetOnlineSolutions si Tehnologii de Resapare Goodyear, Goodyear livreaza una din cele mai largi game de servicii din industrie dedicate service-ului. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto