10.25.2021 11:16

Anvelope pentru noul MG3

EfficientGrip Performance de la Goodyear, selectata ca singura anvelopa cu care va fi echipat noul MG3

Goodyear anunta ca MG a ales Goodyear ca fiind singurul furnizor de anvelope pentru noul MG3 în Europa.

MG3 va fi echipat cu EfficientGrip Performance de la Goodyear în dimensiunile 195/55R16 87V. Caracterisicile principale ale anvelopei, printre care se numara si rezistenta scazuta la rulare si o aderenta excelenta pe carosabil umed, sunt în linie cu caracteristicile noului MG3, care este catalogat drept o masina economica si prietenoasa cu mediul înconjurator, destinata conducatorilor amatori de curse distractive si la moda. Anvelopele Goodyear au fost testate alaturi de alte produse ale unor marci de top înainte de câstiga pozitia fruntata si înainte ca Goodyear sa fie alesa furnizor de echipare original pentru MG.

Guy Jones, MG’s Sales & Marketing Director, afirma: “E minunat ca MG3-ul nostru ruleaza, în asamblare finala, aici la MG Birmingham, cu anvelope Gooodyear.

Noua EfficientGrip Performance, disponibil în 56 de tipuri si dimensiuni, ofera unele dintre cele mai înalte grade ale eficientei potrivit noii etichete europene disponibile acum pe piata, în multe dimensiuni având grad A la aderenta pe carosabil umed si B la rezistenta la rulare, conform noii scheme de etichetare UE în vigoare.

Noua anvelopa EfficientGrip Performance este utilata, deasemenea cu tehnologii de ultima ora. Printre acestea se numara si produsul de marca al Goodyear, tehnologia WearControl, care contribuie la caracterul echilibrat al acestei anvelope, oferind o aderenta pe carosabil umed si o rezistanta la rulare optime de-a lungul întregului ciclu de viata al anvelopei.

Rezistenta scazuta la rulare si, prin urmare consumul scazut de carburant, este coordonata de formula compusului anvelopei, ce reduce temperatura în partea de jos a peretelui lateral, scazând rezistenta dintre anvelopa si carosabil. Tehnologia avansata CoolCushion Layer garanteaza faptul ca temperatura este tinuta sub control si redusa de-a lungul suprafetei anvelopei, cescând succesul anvelopei în atingerea gradelor înalte ale etichetei. O configuratie optima a umarului lateral al anvelopei, precum si un sant foarte subtire de-a lungul umarului lateral, contribuie la scaderea zgomotului produs de anvelopa.

Michael Wynn, Account Executive OE Consumer Tires la Goodyear afirma: “Suntem multumiti si mândri sa echipam noul vehicul produs de MG la Longbridge.”

EfficientGrip-Performa

Despre Goodyear

Goodyear este una din cele mai mari companii producatoare de anvelope din lume. Are proximativ 69.000 de angajati si îsi fabrica produsele în 52 de unitati de productie în 22 de tari peste tot în lume. Cele doua centre pentru inovare pe care le detine în Akron, Ohio si Colmar-Berg, Luxemburg se lupta sa dezvolte servicii si produse de ultima generatie care stabilesc noi standarde tehnologice si de performanta în industrie. Înfiintata în 1898, Inovatiile Goodyear’ au stabilit standarde în indutria automotive pentru mai bine de 100 de ani.

MG 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto