- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - https://www.auto-business.ro -

Anvelope pentru conceptul Monza

Posted By Florin Morariu On 13 septembrie 2013 @ 12:50 In Anvelope auto,Articole | No Comments

Producatorul de anvelope Dunlop proiecteaza anvelopele care vor împodobi rotile noului concept Monza produs de Opel

La Salonul Auto de la Frankfurt vor fi prezentate atât noua generatie Opel cât si noile performante ale designului avansat al anvelopelor Dunlop

Dunlop, unul din producatorii de anvelope de înalta si ultra-înalta performanta lideri la nivel mondial, anunta astazi ca a dezvoltat anvelopele care vor împodobi jantele noului concept Monza de la Opel, ce va fi dezvelit în aceasta saptamâna la cel de-al 65-lea Salon Auto International 2013 de la Frankfurt.

Anvelopele au fost concepute de Opel si Dunlop pentru a se armoniza perfect cu noul design suplu al masinii, completându-i la exterior imaginea atletica si profilul usor.

Monza_Concept [1]

Constructia anvelopei concept de la Dunlop, în dimensiunea 245/35 R 21, a început în primele luni ale anului 2013 si s-a derulat în mai multe etape, pentru a avea siguranta ca este proiectata ti ca are forma necesara pentru a veni în întâmpinarea celor mai înalte standarde si asteptari ale Opel. Profilul anvelopei prezinta aceleasi linii subtiri care se regasesc si pe bolidul concept Monza, sporind aspectul general al masinii din cap pâna-n picioare.

Opel-Monza [2]

Echipele de design Dunlop si Opel au lucrat la proiectarea si dezvoltarea anvelopei pentru a se asigura ca banda de rulare se potriveste perfect cu forma supla a masinii”, explica Helmut Fehl de la centrul Dunlop de design avansat si dezvoltare din Hanau, Germania. “Fiecare detaliu al anvelopei a fost discutat, evaluat si conceput pentru a corespunde celor mai înalte standarde si asteptari ale echipei Opel.

Construit pe nevoia în crestere pentru un viitor mai sustenabil, conceptul Monza are la baza expansiunea electrificarii automobilului pentru condusul auto de zi cu zi, de la extinderea razei de actiune si pâna la celula de combustibil. Pentru a completa eficienta optima la condus a masinii, Dunlop a livrat o anvelopa usoara, cu o rezistenta la rulare scazuta pentru a veni cât mai mult în sprijinul nevoii de crestere si îmbunatatire a eficientelor.

Dezvoltarea anvelopei concept destinata noului concept Monza face parte din obiectivul neîntrerupt al Dunlop de a sustine producatorii de masini lideri în industrie din Europa atât prin furnizarea catre ei de noi modele, cât si în lansarea noilor lor concepte de masini. Abilitatea Dunlop de a livra anvelope de înalta performanta construite pentru a face fata cererilor privind eficientele îmbunatatite de astazi si de mâine determina ca Dunlop sa fie o alegere fireasca de parteneriat.

Determinarea noastra de a fi o parte din noua generatie a dezvoltarii auto este din nou confirmata prin acest proiect – nu doar prin abilitatile noastre ingineresti avansate, dar foarte mult si prin excelenta pe care am atins-o în designul vizual”, a conchis Fehl.

Opel-Monza-Concept [3]

Despre Dunlop

Dunlop este unul din producatorii de anvelope de înalta si ultra-înalta performanta lideri la nivel mondial, cu un impresionant palmares de succese în motorsport. Experienta extinsa a Dunlop în cursele de profil a condus la dezvoltarea de tehnologii inovative pentru anvelopele proiectate pentru condusul auto de zi cu zi. Întotdeauna având ca scop maximizarea placerii de a conduce, Dunlop ofera tuturor tipurilor de motorizari performanta si durabilitatea celor mai noi tehnologii pentru anvelope, incluzând anvelope cu tehnologia RunOnFlat, care este potrivita vehiculelor câstigatoare de premii precum Mini, BMW Seria 1, Seria 3, Seria 5/6, X5/X6 si altele.

Multi dintre producatorii mondiali de top de masini, incluzând  Alfa Romeo, AMG, Audi, Bentley, BMW, Jaguar, Lexus, Mercedes-Benz, VW si Porsche, folosesc Dunlop ca standard.

Opel-Monza [4] 


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: https://www.auto-business.ro

URL to article: https://www.auto-business.ro/articole/anvelope-pentru-conceptul-monza.html

URLs in this post:

[1] Image: http://www.auto-business.ro/wp-content/uploads/2013/09/Monza_Concept.jpg

[2] Image: http://www.auto-business.ro/wp-content/uploads/2013/09/Opel-Monza.jpg

[3] Image: http://www.auto-business.ro/wp-content/uploads/2013/09/Opel-Monza-Concept.jpg

[4] Image: http://www.auto-business.ro/wp-content/uploads/2013/09/Opel-Monza1.jpg

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.