10.25.2021 9:37

Anvelopa anului

Goodyear EfficientGrip Performance premiata Anvelopa anului 2014 în Spania

Publicatia Neumáticos y Mecánica Rápida a numit anvelopa Goodyear EfficientGrip Performance cea mai buna anvelopa a anului în Spania, în fata altor 10 candidate

La cea de-a XV-a editie a premiilor Anvelopa Anului, anvelopa EfficientGrip Performance de la Goodyear a primit premiul oferit de publicatia Neumáticos y Mecánica Rápida (NMR), la categoria masini de pasageri înalt competitive. Aceasta recunoastere a unuia dintre cele mai importante produse marca Goodyear valideaza strategia marcii de a se concentra pe inovare si tehnologie pentru a oferi conducatorilor auto cele mai sigure si eficiente produse.

Anvelopa EfficientGrip Performance de la Goodyear a fost considerata anvelopa numarul 1 la categoria masini de pasageri, gratie echilibrului excelent pe care îl are între performanta si pret, în plus are un rating excelent pe noua eticheta UE pentru anvelope, cu A la aderenta pe carosabil umed si B la rezistenta la rulare, facând-o cea mai bine cotata anvelopa de vara de pe piata. Cei din juriu au luat de asemenea în calcul notele mari pe care aceasta anvelopa le are la cei mai importanti parametri: eficienta consumului de carburant si capacitatea de frânare.

Acest premiu recunoaste eforturile Goodyear de a-si publicita produsele, pentru ca anul acesta, în plus fata de votul popular, a existat si un juriu format din jurnalisti specializati din industria auto, multi dintre ei având sansa de a verifica avantajele anvelopei EfficientGrip Performance chiar la lansarea internationala care a avut loc pe pista noastra de teste de la Mireval (Franta) în 2013”, a precizat Hugues Despres, Marketing Director la Goodyear Dunlop Iberia.

Anvelopa EfficientGrip Performance de la Goodyear a câstigat aceast premiu la cea mai competitiva categorie, masini de pasageri, la care au fost prezente un numar de 11 candidate, calcând pe urmele anvelopei Goodyear Eagle F1 Asymmetric2, care si-a adjudecat acelasi premiu în 2011. Iar acesta nu este singurul premiu pe care îl primeste o anvelopa din linia de produse EfficientGrip; anvelopa Goodyear EfficientGrip SUV a fost de asemenea aleasa anvelopa anului la categoria SUV/4×4 în 2012.

Premiul “Tire of the Year Award” oferit de publicatia Neumáticos y Mecánica Rápida este unul din cele mai importante evenimente anuale recunoscute în rândul service-urilor auto, a distribuitorilor, a presei specializate din industria auto, care voteaza cele mai bune anvelope prezentate în ultimele luni. În acest an, pentru prima data, opinia cititorilor publica?iei a fost de asemenea luata în calcul, acestia putând vota prin email.

EfficientGrip 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto