10.20.2021 0:28

Anunturi direct de pe telefonul mobil

Anunturile de vanzare ale masinii se pot posta direct de pe telefonul mobil

Vesti bune pentru cei peste 185.000 de utilizatori ai aplicatiei de mobil Auto.ro si nu numai! Acum, in cadrul sectiunii de Anunturi, exista posibilitatea configurarii exclusive doar a anunturilor de masini second hand din Germania. In plus, soferii care doresc sa isi vanda autoturismul, pot posta anuntul direct din aplicatie.

Apetitul soferilor romani pentru masini nemtesti este binecunoscut. Conform celei mai recente statistici pusa la dispozitia opiniei publice de catre Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), in luna iulie a anului curent au fost inmatriculate 26.769 de autoturisme second hand din import, in crestere cu 72% fata de perioada similara a anului trecut.

Cele mai cautate marci au fost Volkswagen, cu 6.582 de masini inscrise (in crestere cu aproape 72% fata de iulie 2012) si Opel, cu 4.467 de autoturisme inmatriculate in luna iulie (in crestere cu 45% fata de iulie 2012).

Venind in sprijinul celor care isi doresc o masina de pe piata germana de autoturisme second hand, sectiunea de Anunturi, cea mai accesata categorie din aplicatia de mobil Auto.ro, s-a imbogatit cu o noua sectiune. Aceasta este dedicata in totalitate masinilor din Germania.

Utilizatorii au la dispozitie peste 25.000 de anunturi auto, insa pentru a cauta numai masinile din Germania, trebuie sa bifeze casuta dedicata acestei optiuni. Apoi, au la dispozitie criteriile de baza, precum marca si modelul, pretul, rulajul kilometrajului, anul de fabricatie sau tipul de combustibil, dar si criterii avansate de cautare, cum este numarul de cilindre ori tipul de transmisie a masinii.

O alta noutate a aplicatiei Auto.ro menita sa ajute si mai mult soferii este optiunea de a posta anuntul de vanzare a masinii direct de pe telefonul mobil. Astfel, cei care nu au foarte mult timp la dispozitie, insa vor sa isi vanda masina, o pot face prin intermediul aplicatiei la costuri minime.

SmartPhone

Despre aplicatia Auto.ro

Aplicatia Auto.ro este gratuita, are 185.000 de descarcari si se afla atat in topul preferintelor soferilor cu iOS, inregistrand 70.000 descarcari in Apple Store, cat si pe Android, inregistrand 115.000 descarcari in Google Play. Este recunoscuta si de specialisti atat prin nivelul de popularitate la care a ajuns, cat si prin distinctiile obtinute la competitiile de mobile din Romania: premiul 1 “Best use of location services” in cadrul Mobilio Awards 2013 si locul 2 la “Utilities” in cadrul Mobile Conference 2013.

Auto.ro este cea mai utilizata aplicatia auto din Romania ce ofera servicii utile oricarui utilizator de smartphone care functioneaza cu iOS sau Android.

using-smartphone

Aplicatia Auto.ro ofera urmatoarele facilitati:

– Locatii servicii auto: benzinarii, vulcanizari, spalatorii, service-uri, parcari, statii ITP, asistenta rutiera si tractari, taxi, pensiuni, ATM-uri, piese auto, calculator timbru de mediu;

– Masina mea: se primesc notificari atunci cand expira rovinieta, RCA, ITP, rata lunara sau alta alerta dorita;

– Plati: plata rovinietei direct din aplicatie atat prin card bancar, cat si prin SMS;

– Anunturi vanzare-cumparare masini noi si second hand: utilizatorii au posibilitatea sa caute si sa adauge anunturi auto direct din telefonul mobil, sa salveze anunturile favorite si sa creeze alerte.

sursa: ComunicateDePresa.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto