07.29.2021 9:27

Alfa Romeo lucreaza la un SUV

Din momenul in care ni s-a aratat Alfa Romeo Giulia, berlina cu tractiune spate care calca pe urmele frumosului 159, imaginatia noastra a luat-o razna. Si, din fericire, si imaginatia unora care sunt mai buni de 1.000 de ori mai talentati la desen decat noi. Asa am ajuns sa o vedem, in frumoase randari, pe Giulia ca decapotabila, coupa sau SUV. Sau Break. Sau masina pentru DTM.

Acum este timpul sa ne intoarcem putin la SUV, caci tipul responsabil pentru desenele de mai sus – Alessandro Masera – ne incanta privirile cu o abordare usor diferita fata de ce am vazut pana acum: o Alfa Romeo Giulia SUV compact care arata ca un hatchback supradimensionat si suprainaltat. Autorul si-a imaginat aceasta versiune ca rival pentru X4 si pentru GLC Coupe, insa fara a-i face coada specifica SUV-urilor cu alura de coupa, ci inchizand partea din spate mai mult a la hatchback. Cum a facut si Porsche cu Macan.

Ti se pare ca arata mai cool o Alfa-SUV-compact-a-la-hatchback decat un BMW X4? Noi spunem ca orice model Alfa care va veni cu fata aia va avea succes, indiferent de cum arata restul corpului.

alfasuv001

alfasuv002

Sursa. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto