10.20.2021 1:22

Alfa Romeo Giulietta

 

Designul plin de farmec si dinamica  va ajuta Alfa sa vanda modelul Giulietta.Fara indoiala , Giulietta este o clasa mai buna de Alfa, si mult mai convingatoare decat Mito. Competitivitatea provine din excelenta , dintr-o platforma care ofera dinamica pe sasiu, din siguranta si, de asemenea, rafinament (zgomotul rutier).

alfa-romeo-guilietta

Neobisnuit de standardele Alfa recente,  Giulietta se conduce bine. Chiar si cea mai tare versiune Cloverleaf (vom folosi cea mai tare termen vag nu e chiar dogoritor in termeni de performante sau de manipulare), se conduce confortabil.

alfa-romeo-giulietta-img2

 Aceasta este o Alfa care recompenseaza soferul mediu, dar nu va incanta pasionatii. Motoarele Alfa sunt decente , oferind performanta puternica si o economie buna.

Preturile sunt competitive si niveluri de echipare ale modelele sunt destul de bune. Veti fi, de asemenea, impresionat de calitatea din interiorul masinii.

Defecte includ o lipsa de spatiu la picioare soferului si o pozitie de conducere compromisa, o bancheta din spate, care nu este cea mai primitoare din clasa, plus zgomotul rutier,si o serie de alte iritatii care nu le veti gasi la cei mai multi rivali.

noua-creatie-alfa-romeo-giulietta-quadrifoglio-verde1342605921

Cu toate acestea, aceste aspecte nu sunt suficiente pentru a elimina Giulietta, mai ales atunci cand sunt contracarate de verva dinamica care putini concurenti o au.

Factor in stil, exclusivitate si glamour si Alfa Romeo Giulietta devine modelul cel mai competitiv al companiei de ani de zile.

alfa-romeo-giulietta-13m 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto