09.18.2021 20:21

5 stele la testele Euro NCAP

Noul Hyundai Tucson a obtinut punctajul maxim de 5 stele la testele Euro NCAP

Noul Hyundai Tucson a primit calificativul maxim de cinci stele din partea Euro NCAP – organizatie europeana independenta care evalueaza nivelul de siguranta oferit de autovehicule.

“Punctajul de 5 stele oferit de Euro NCAP este o dovada in plus a calitatii si sigurantei regasite in noile modele Hyundai. Gradul ridicat de siguranta al noului Tucson, echiparea inalta si design-ul atractiv formeaza un pachet complet pentru clientii Hyundai”, a declarat Thomas Schmid, Chief Operating Officer al Hyundai Motor Europe.

Cele 5 stele oferite de Euro NCAP plaseaza modelul in topul celor mai sigure si echipate autovehicule din segmentul din care face parte. Sistemul de asistenta la mentinerea benzii de rulare si functia de detectare a vitezei limita legale au contribuit la obtinerea acestui rezultat.

Noul model Tucson dispune de o serie de sisteme de siguranta menite sa contribuie la evitarea si minimizarea accidentelor. Printre acestea se numara si functia de franare autonoma de urgenta, care asista conducatorul auto in cazul unui potential pericol. In plus, sistemul de monitorizare al unghiului mort, sistemul de avertizare pentru traficul din spate si sistemul de management al stabilitatii autovehiculului completeaza pachetul de siguranta oferit de noul model.

Pentru mai multa siguranta, noul Tucson este echipat cu sistem de ”capota activa”, care pemite ridicarea automata a capotei in cazul impactului cu un pieton, extinzand zona de deformare pentru a preveni sau pentru a reduce accidentarea, in special in zona capului. Structura caroseriei are in componenta cu 30 % mai mult otel de inalta rezistenta, sporind astfel rigiditatea torsionala.

All-New-Tucson-Exterior-White-Sand

Despre Hyundai

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala opt modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto