05.11.2021 7:15

Ford este lider de piata

In luna noiembrie 2007 Ford este lider de vânzari pe segmentul autovehiculelor de import conform APIA


Ford este lider de piata pe segmentul autovehiculelor de import în luna noiembrie 2007.


Ford este lider de vânzari pe segmentul autovehiculelor de import, conform statisticilor APIA pentru luna noiembrie. Cu 2.601 de unitati vândute Ford si-a adjudecat 11.72% din piata autovehiculelor de import.


În ceea ce priveste clasamentul pe modele, Ford Focus s-a clasat pe primul loc în clasa C cu 1.044 de unitati vândute, iar Fiesta a ocupat locul al doilea în clasa B, cu 932 de unitati vândute.


Noiembrie este a doua luna consecutiva de vânzari record pentru Ford, record care ne-a plasat pe primul loc în clasamentul vânzarilor de autovehicule de import. Marcam 15 ani de activitate în pozitia de lideri de piata, înregistrând cea mai dinamica crestere a retelei prin inaugurarea a cinci noi locatii la standarde Ford în numai o luna. Le multumesc pentru aceste rezultate partenerilor nostri din retea, precum si echipei Romcar”, a declarat Catalin Gavra, director general Romcar.


Romcar si partenerii sai din retea au vândut în perioada ianuarie-noiembrie 2007 peste 19.500 de unitati, mai mult cu 69% fata de perioada similara a anului trecut. Pâna la sfârsitul anului sunt estimate vânzari de peste 21.000 de unitati cu 3.500 mai mult decât obiectivele propuse initial pentru anul 2007.


În prezent reteaua Romcar a ajuns la 30 de locatii de distributie si 30 de unitati de service, iar pentru anul 2008 Romcar îsi propune sa ajunga la 45 de locatii de distributie.


Romcar este reprezentantul marcii Ford în România din anul 1992 si aduce pe piata româneasca 14 modele Ford, atât din gama autoturismelor, cât si din cea a autovehiculelor comerciale usoare. Ford Motor Company este unul din liderii industriei mondiale de automobile, activitatile sale de productie si distributie desfasurându-se pe mai mult de 200 de piete, pe sase continente.


Sursa: Romcar

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto