05.24.2020 21:47

Vor incepe lucrarile la podurile de peste Somes

Anul acesta vor incepe lucrarile la podurile Traian si Garibaldi, lucrarile avand un termen de 10 respectiv 7 luni. Podurile au intrt in atentia Primarie anul trecut dupa ce s-au intamplat doua incidente pe podul Traian care s-a rupt la propriu sub picioarele trecatorilor.

podul traian.jpg

Dupa aceste intamplari in care nimeni nu a fost ranit, din fericire, Primaria a promis clujenilor ca vor incepe lucrarile pentru noile poduri atat pe Traian cat si pe Garibaldi, care este la fel de degradat.

Cele doua poduri vor avea cate patru benzi de circulatie, doua pietonale si doua piste pentru biciclisti. Conform specialistilor, podurile vor avea o rezistenta de cel putin 20 de ani. Pentru construirea noilor poduri, banii vor fi alocati din bugetul local.

7219_0000200452

Tot anul acesta vor incepe si lucrarile la podul cu un singur sens de pe strada Portelanului, care nu a fost facut pana acum din cauza unor probleme legate de proprietate. 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto