09.29.2020 5:14

Tichete valabile pana pe 23 noiembrie

Ministrul Mediului si Padurilor, László Borbély, a prezentat în cadrul conferintei de presa sustinuta la sediul MMP, stadiul Programului de stimulare a înnoirii parcului auto national.


Tichetele pentru Programul Rabla vor putea fi utilizate doar pâna la 23 noiembrie 2011

Ministrul Mediului si Padurilor, László Borbély, a prezentat în cadrul conferintei de presa sustinuta la sediul MMP, stadiul Programului de stimulare a înnoirii parcului auto national.

“Anul acesta, în cadrul Programului Rabla, Administratia Fondului pentru Mediu a alocat 120.000 de tichete, acestea fiind distribuite în totalitate catre colectori.
Numarul de masini noi achizitionate pâna acum este de 21.300 dintre care 8.000 sunt românesti. Vreau sa atrag atentia ca tichetele valorice se elibereaza de catre colectorii validati numai pâna la data de 21 noiembrie 2011 si vor putea fi utilizatea de catre proprietari doar pâna pe 23 noiembrie 2011. Ultima cerere de decontare va putea fi depusa de catre producatorul validat cel mai târziu la data de 25 noiembrie 2011, iar decontul va fi realizat pâna pe 12 decembrie anul acesta. De asemenea, vreau sa subliniez ca toti ce care detin sau vor detine astfel de tichete trebuie sa le valorifice în termenele mentionate deoarece ulterior acestea îsi vor pierde valoarea. În ceea ce priveste persoanele juridice si operatorii economici fara personalitate juridica acestia pot depune dosarele de acceptare în cadrul Programului pâna la data de 15 octombrie 2011, inclusiv. De asemenea, pentru Programul Rabla pentru tractoare, ce a pornit pe 12 septembrie 2011, sesiunea de înscriere în vederea acceptarii proprietarilor are loc pâna la data de 10 noiembrie 2011 iar ultima cerere de decontare se va depune de catre producatorul validat cel mai târziu la data de 25 noiembrie 2011. Decontul se va realiza pâna la 12 decembrie 2011”, a mentionat ministrul László Borbély.

În ceea ce priveste actiunea LET`S DO IT, ROMANIA! ce s-a desfasurat, sub patronajul Ministerului Mediului si Padurilor, sâmbata, 24 septembrie 2011, la nivelul întregii tari, ministrul László Borbély a subliniat faptul ca „actiunea a fost o reusita si sper ca a sensibilizat populatia cu privire la grija fata de mediu. Trebuie sa fim responsabili si sa începem sa avem o educatie în sensul protejarii naturii”.
 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto