- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - http://www.auto-business.ro -

Strazile din Cluj intra in reparatii

Posted By Andreea Fagadar On 12 martie 2014 @ 16:40 In Info Utile | No Comments

Strazile din centru orasului vor fi modernizate, trauma stradala de pe traseul liniei de tramvai dar si strazile din cartiere.

strada [1]

Pe una din cele mai importante strazi din Manastur, Mehedinti, au inceput lucrarile, ca o consecinta a proiectului de bugetare participativa, aceasta fiind una dintre solicitarile cetatenilor din cartier in cadrul acestui proiect. Lucrarile de reparatii vor costa 11 milioane de lei si vor fi terminate pana la vara.

00102012_detail [2]

Si Calea Turzii intra in reparatii de saptamana viitoare, aceasta cele mai multe sesizari in privinta modernizarii. Proiectul costa 22 milioane de lei si toata strada va fi modernizata conform proiectului aprobat. Banii provin din creditul pe care l-a contractat Primaria Cluj-Napoca la CEC in urma cu trei ani.

00041609_large [3]

Lucrarile includ pe langa refacerea tramei stradale, a trotuarelor si o zona mediana cu iluminat public si spatiu verde (tronsonul II – intre sensurile giratorii Observatorului si Faget). Proiectul cuprinde si modernizarea sensului giratoriu de la intersectia cu strada Fagetului. Au fost solicitate si realizarea unor piste de biciclete si mai multe treceri pentru pietoni.

Tot saptamana viitoare vor incepe lucrarile de modernizare si a strazii Traian Vuia, valoarea lucrarilor fiind de 20 milioane lei, banii pentru aceste lucrari fiind alocati din bugetul local.

Anul acesta vor fi continuate si lucrarile pe strada Donath, incepute anul trecut. De asemenea, va incepe anul acesta si proiectul de modernizare a tramei stradale pe toata lungimea liniei de tramvai, la care se adauga modernizarea strazilor centrale din cadrul proiectul Ora┼čul Comoara: Avram Iancu, Iuliu Maniu, Memorandumului si Motilor.

In plus, Calea Baciului va intra in reparatii imediat dupa ce se semneaza contractul, la fel si strada Grigore Ignat din Someseni.

Citeste mai mult aici. [4]

 


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: http://www.auto-business.ro

URL to article: http://www.auto-business.ro/info-utile/strazile-din-cluj-intra-in-reparatii.html

URLs in this post:

[1] Image: http://www.auto-business.ro/wp-content/uploads/2014/03/strada.jpg

[2] Image: http://www.auto-business.ro/wp-content/uploads/2014/03/00102012_detail.jpg

[3] Image: http://www.auto-business.ro/wp-content/uploads/2014/03/00041609_large.jpg

[4] aici.: http://www.monitorulcj.ro/administratie/34240-strazile-din-oras-intra-in-reparatii-afla-calendarul-lucrarilor#sthash.k3jc8cQx.dpuf

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.