05.17.2022 8:43

Sens giratoriu si praguri de sol noi

Primaria municipiului Cluj-Napoca a amenajat un sens giratoriu si praguri de sol!

Primaria municipiului Cluj-Napoca a amenajat un sens giratoriu, la intersectia str. Maramuresului – str. Giordano Bruno – str. Sanatoriului.

Noul sens giratoriu va avea initial un caracter experimental, urmând ca ulterior, daca îsi va dovedi eficienta, sa devina permanent.

Masura are ca si scop fluidizarea circulatiei si a fost aprobata în Comisia Municipala de Sistematizare a Circulatiei Rutiere si Pietonale.

De asemenea, Primaria municipiului Cluj-Napoca a amenajat doua praguri de sol reducatoare de viteza din asfalt pe str. Maramuresului, unul între imobilul cu numarul postal 46 si str. Nicolae Teclu, iar celalalt în dreptul imobilului cu numarul postal 154.

Cele doua praguri de sol reducatoare de viteza din asfalt au fost semnalizate, în ambele sensuri de circulatie, cu indicatoare rutiere specifice, de tipul “Limitare de viteza la 20 km/h” si “Denivelari pentru limitarea vitezei”, respectiv cu marcaj rutier specific, tip covor de culoare rosie si “dinti de dragon” de culoare alba, aplicat pe carosabil (pe pragurile de sol).

Praguri

sursa: Biroul Mass-media -Primaria Cluj-Napoca 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto