05.28.2020 2:14

S-au inventat aibagurile exterioare

Cea mai noua inventie in domeniul automobilelor sunt airbag-urile situate pe exteriorul masinii. Acestea sun menite sa protejeze exteriorul masinii, se afla intr-un locas de sub usa iar timpul de declansare este de 20-20 milisecunde.

showthumb_resize.php

“Accidentele in care masina se rastoarna pe o parte sub foarte frecvente si inseamna cam 40% din toate accidentele de masina”, a explicat vice-presedintele firmei care le va realize TRW Automotive.

Proiectul a inceput in Spania acum trei ani si este fondat de Uniunea Europeana. Realizatorii cred ca variantele finale se vor prezenta pana la sfarsitul anului 2020.

Volvo a prezentata anul trecut primul airbag extern din lume pe modelul V20. Inainte ca airbagul sa fie declansat senzorii senzorii aflati pe bara din fata a masinii simt contactul dintre masina si alt obiect.

5

Sursa : www.click.ro 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto