09.18.2020 11:41

Prelungirea termenului pentru persoanele juridice

Termenului de depunere si validare a dosarelor pentru persoanele juridice si institutiile publice s-a prelungit

Presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu, Adrian Gearâp, a dispus prelungirea termenului de depunere si validare a dosarelor din Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto national 2013, in cazul persoanele juridice si institutiile publice, pâna la data de 30 septembrie 2013.

De asemenea, din 22 august 2013, s-a încheiat cea de-a II-a etapa de evaluare a dosarelor depuse de persoanele juridice si institutiile publice în care au fost acceptate 67 de dosare pentru 254 autovehicule si 220 de dosare au fost respinse.

Lista persoanelor juridice si a institutiilor publice, care au fost acceptate si respinse în Program, este publicata pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la sectiunea aferenta Programului.

Pâna în prezent, 820 de dosare au fost depuse de persoanele juridice si institutiile publice.

Persoanele juridice si institutiile publice care au fost respinse au posibilitatea de a depune un nou dosar de finantare în vederea participarii la Program, la sediul AFM, pâna la data de 30 septembrie 2013.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto