09.20.2020 23:57

Politia Locala Cluj-Napoca in actiune

Actiune de control pe probleme de ordine publica, trafic rutier, inspectie comerciala, protectia mediului, urbanism desfasurata de Politia Locala Cluj-Napoca.

În noaptea de 13 spre 14 august 2013 Politia Locala a desfasurat o actiune de control pe probleme de ordine publica, trafic rutier, inspectie comerciala, protectia mediului, urbanism.

Au fost constatate nereguli privind regimul circulatiei rutiere, activitatea de taxi, parcari, activitatea de alimentatie publica a unor agenti economici si un caz de tulburare a linistii publice.

De asemenea au fost efectuate verificari privind respectarea graficului de lucru în legatura cu activitatea de salubrizare, si de colectare a deseurilor în zona centrala.

S-au încheiat 25 procese verbale de constatare a contraventiei, în valoare de 9.220 lei, iar un autovehicul a fost ridicat. S-au întocmit 6 somatii pentru prezentarea documentelor legate de activitatea desfasurata.

sursa: Biroul Mass-media – Primaria Cluj-Napoca 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto