05.25.2020 9:14

Masini ridicate: 427

Politia Comunitara din Cluj a ridicat 427 masini parcate neregulamentar in cursul lunii iulie


427 de masini ridicate

Politia Comunitara din Cluj, Serviciului Control Trafic a ridicat 427 masini parcate neregulamentar in cursul lunii iulie

Inspectorii din cadrul Directiei Politia Comunitara-Serviciului Control Trafic au desfasurat, in cursul lunii iulie, activitati de fluidizare a traficului rutier si pietonal precum si actiuni de identificare si sanctionare a utilizatorilor autovehiculelor care stationeaza neregulamentar, luand masurile legale in vigoare, in functie de abaterile constatate.

In cadrul acestor actiuni au fost imobilizate/blocate un numar de 749 autovehicule stationate si parcate neregulamentar si au fost ridicate un numar de 427 autoturisme care stationau neregulamentar pe domeniul public/privat, de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Numarul conducatorilor auto care au parcat fara sa achite taxa de parcare orara si pentru care s-au incheiat note de constatare este de 2.440, din care au fost achitate 842 in valoarea de 21.050 lei.

sursa: Biroul Mass-media – Primaria Cluj-Napoca

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto