10.01.2020 15:38

Declaratie accidente usoare

In cazul in care ati avut un accident usor si nu reusiti sa ajungeti la o intelegere amiabila, va trebui sa mergeti la politie si sa completati formularul “Declaratie”


Declaratie accidente usoare

In cazul in care ati avut un accident usor si nu reusiti sa ajungeti la o intelegere amiabila, va trebui sa mergeti la politie si sa completati formularul “Declaratie” pe care puteti sa-l da-ti jos si de pe site-ul revistei noastre accesand link-ul urmator.

In Cluj-Napoca biroul Politiei Rutiere se afla pe str. Mihai Romanul, in spatele firmei Autoworld – dealer Audi, chiar langa Weltauto.

Orar: Luni – Vineri: 08.00 -20.00.

Sambata si Duminica tamponarile se vor solutiona pe str. Albac nr. 15.

Documente necesare pentru solutionarea accidentelor de circulatie (acte in original)

- declaratie tip
- cartede identitate (buletin)
- permis de conducere
- certificat de inmatriculare
- polita RCA
- autovehiculele implicate in accident trebuie sa fie prezente.

Nu uitati un lucru !!!

Daca nu s-a ajuns la intelegere amiabila inainte de a intra in biroul Politiei Rutiere, dupa ce partile implicate in accident au completat declaratiile si le-au dat politistului, nu mai exista cale de intors, si cu siguranta o persoana va avea parte fie de un avertisment, fie de o amendau sau poate chiar o suspendare de permis, cu punctele de rigoare.
 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto