05.31.2020 10:27

Dacia este liderul cresterii vanzarilor in Europa

Dacia sta cel mai bine la capitolul crestere procentuala a vanzarilor, si va incheia anul 2013 intr-un stil mare. Luna de luna au crescut vanzarile fata de 2012, in conditiile unei piete europene dificile.

Este constructorul auto care are cea mai mare crestere procentuala raportat la anul trecut. In anul 2013 s-au vandut cu 21,1% mai multe unitati decat in 2012 iar cota de piata a crecut cu doua procente. Au fost vandute aproape 25.000 de exemplare, iar in Europa aproape 260.000 de unitati.

Cei de la Dacia se pare ca nu vor reusi sa incheie 2013 cu o cifra rotunda, deoarece bariera de 300.000 de exemplare vandute in UE ar necesita ca, doar in decembrie, Dacia sa comercializeze 40.000 de masini  aproape dublu fata de media lunara de pana acum).

Ramane de vazut daca cresterile se vor pastra sau chiar vor fi mai bune in 2014 .Dacia Duster, Logan si Sandero sunt modelele care se vand cel mai bine pe plan european, toate fiind foarte noi si avand rivali mai mult in domeniul second hand decat in gamele de masini noi ale celorlalti constructori.

Dacia-Sandero-Stepway-11

Sursa.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto