- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - http://www.auto-business.ro -

Cum sa scrii un anunt auto de succes

Posted By Florin Morariu On 17 octombrie 2012 @ 10:59 In Info Utile | No Comments

Recesiunea financiara a afectat intreaga lume. Marile industrii, precum cea imobiliara sau auto, au inregistrat scaderi importante iar oamenii de rand au fost nevoiti sa fie mai atenti la achizitiile facute. Totodata, pentru a-si recupera din investitiile facute sau pentru a achita datorii acumulate, romanii si-au scos la vanzare masinile.

Intr-o piata in care ofertele auto second hand mustesc, iar clientii sunt rari si pretentiosi, este preferabil sa acordam o mare atentie redactarii si formularii anuntului de vanzare. Seriozitatea, corectitudinea si stabilirea unui pret rezonabil sunt esentiale daca doresti sa gasesti un cumparator. Iata cativa pasi de parcurs in realizarea textului care anunta ca te desparti de masina ta:

1. Descriere completa.

Amintirea tuturor detaliilor tehnice precum capacitatea motorului, anul de fabricatie, kilometrii in bord, tipul de caroserie, daca este sau nu inmatriculata in Romania, imbunatatirile aduse, precum si tipul tractiunii, a transmisiei etc sunt deosebit de importante. Mentionarea tuturor acestor detalii demonstreaza faptul ca esti o persoana de incredere, care ia in serios anuntul de vanzare. De aceea, acorda putintica rabdare in completarea campurilor optionale.

citeste articolul integral pe auto.ro [1] 


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: http://www.auto-business.ro

URL to article: http://www.auto-business.ro/info-utile/cum-sa-scrii-un-anunt-auto-de-succes.html

URLs in this post:

[1] citeste articolul integral pe auto.ro: http://www.auto.ro/stiri/cum-sa-scrii-un-anunt-auto-de-succes.html?utm_source=Newsletter__Lista_standard_Auto&utm_medium=&utm_campaign=newsletter_75659

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.