12.05.2021 19:53

Cum poti afla pretul REAL / CORECT unei masini second hand

In aceasta perioada am tot avut discutii despre masinile second-hand. Vreau inca din start sa-ţi spun ca recomand sa-ti cumperi o masina second-hand in loc de una noua deoarece valoarea unei masini noi scade cu cel putin 20% din clipa in care ai achizitionata.

Varianta buna cand vorbim despre masinile noi este atunci cand le cumperi pe persoana juridica. Daca procedezi asa poţi beneficia de reduceri de impozite si taxe avand in vedere că este o cheltuiala deductibila.

Insa daca nu esti in fericitul caz sa-ti cumperi masina pe firma, masina second-hand ar putea fi cea mai buna varianta pentru tine.

Insa in acest caz apar doua firici: sa nu cumperi o masina cu multe probleme tehnice si de a nu plati mai multi bani decat este necesar pe maaina.

Prima frica o poti rezolva daca, inainte sa cumperi o masina, mergi cu ea la un service autorizat sau cel putin la un mecanic care iti este prieten si care iti poate spune lucrurile pe fata. Mai bine stii de la inceput cu ce te confrunti. Iti spun din start ca rar vei gasi o masina buna din toate punctele de vedere. Depinde foarte mult ce probleme grave are. Daca crezi ca nu sunt foarte mari, atunci merita sa intri in discutia despre bani.

La nivel de bani, multi incepatori patesc sa ofere mult prea multi bani decat este necesar. Aici vine si recomandarea mea de aplicatie din aceast articol.

De curand am dat peste aplicatia web vezicatface.ro si pot spune ca a inceput sa-mi placa foarte mult. Deja am verificat preturile la multe masini.

Pe scurt, ea te ajuta sa vezi care este costul real/corect a unei masini second hand analizand mai multi indicatori.

 

Cumpara-si-vinde-masini-inteligent-VeziCatFace.ro_

2

Citeste mai mult. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto