05.26.2020 1:06

Compania de Transport Public Cluj-Napoca

Consiliul Local Cluj-Napoca a aprobat în cadrul unei sedinte ordinare proiectul privind reorganizarea Regiei Autonome de Transport Urban de Calatori Cluj-Napoca.

In cadrul acestei sedinte prin reorganizare, RATUC se transforma în societate pe actiuni sub numele de Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA.

Consilierii locali au ales, de asemenea, si membrii Consiliului de Administratie pentru noua companie.

Acestia sunt:

- Liviu Neag – directorul RATUC

- Mihaela Suciu

- Loredana Pop

- Valer Marcu

- Szabolcs Guttman

Miza acestei decizii este transportul în zona metropolitana.

Printr-o Hotarâre de Consiliu Judetean, votata în unanimitate, traseele de transport regulat persoane din cadrul Zonei Metropolitane au fost scoase de la licitatia in data de 23 octombrie 2013 pentru transportul intrajudetean.

Având în vedere ca s-a pus în miscare crearea Asociatiei Metropolitane de Transport Public Cluj si preluarea de catre Regia Autonoma de Transport Urban Calatori a transportului în Zona Metropolitana Cluj, dupa ce Regia Autonoma se transforma în SA, Consiliul Judetean a decis sa elimine de la licitatie traseele din Zona Metropolitana.

ratuc cluj 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto