07.09.2020 12:04

Circulatie inchisa in centru

Inchiderea circulatiei în week-end-ul 4 -5 august 2012

Având în vedere organizarea în P-ta Unirii a Finalei Campionatului National de Trial la care vor lua parte sportivi legitimati la toate cluburile din tara se impun o serie de modificari privind circulatia în zona. Competitia se va derula în doua etape:
- calificari la toate categoriile, sâmbata 4 august 2012 – 12.00 – 20.00
- finalele la toate categoriile, duminica 5 august 2012 – 12.00 – 18.00
- festivitatea de premiere, duminica, 5 august 2012 – ora 19.00

De asemenea, duminica, începând cu ora 18.00, în P-ta Unirii vor avea loc demonstratii de fotbal-tenis organizate de Clubul sportiv “Victory”.  Toti clujenii sunt invitati sa joace alaturi de campioni ai clubului cum sunt Florin Purice -  primul român campion mondial în Brazilia în 1996, care are în portofoliu medalii nationale si internationale, Alin Balan, campion european, Razvan Pauna si Alin Muresan, multiplii campioni nationali si câstigatori ai Cupei României, si Daniel Sasarman, antrenorul echipei nationale a României si jucator activ. Clubul sportiv “VICTORY”  a fost înfiintat în anul 2010, activând cu sectia de fotbal-tenis la nivel cel mai înalt. Sub îndrumarea antrenorului DANIEL SASARMAN – antrenor al echipei nationale  României din anul 2002.

Astfel, circulatia se va desfasura dupa cum urmeaza:

În data de 4 august începând cu ora 6:00 pe latura vestica a P-ta Unirii se va închide circulatia rutiera pâna luni dimineata la ora 5.00.

Din data de 4 august începând cu ora 15.00, în cadrul actiunii de realizare a zonei pietonale în centrul municipiului, se va închide circulatia auto pe str. Napoca, Bd. Eroilor, P-ta Unirii. Laturile estica si sudica, str. I. Ratiu, str. Samuil Micu, str. Universitatii tronsonul cuprins între P-ta Unirii si str. I.C. Bratianu. Pe str. Universitatii între str. Avram Iancu si str. M. Kogalniceanu se va permite circulatia dublu sens începând cu ora 15.00.

sursa: Biroul Mass-media – Primaria Cluj-Napoca 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto