07.11.2020 17:18

Cel mai mare targ auto din vestul tarii, deschis la Hunedoara

Duminica s-a deschis cel mai mare targ auto din vestul tarii in zona Parcului Industrial din Municipiul Hunedoara si poarta marca de calitate Eurovenus.

Ionel Olteanu

Sute de masini au fost prezente pe o suprafata de 5000 metri patrati, iar vizitatorii au sosit in numar mare la inaugurarea acestei noi investitii. Evenimentul s-a distins si printr-o expozitie de masini noi, din cele mai cunoscute marci.

„Cu acest targ auto vreau sa aduc o raza de lumina, de soare, pentru hunedoreni. Miscarea cu automobilul face parte din mentalitatea omului. In acest targ, oamenii au posibilitatea sa vanda sau sa cumpere o masina, sa socializeze cu cei din jur. Doresc ca acest targ sa devina un punct de intalnire pentru toti oamenii, in care poti sa-si petreci timpul foarte frumos”, a declarat presedintele companiei Eurovenus Deva, Ionel Olteanu.

Târgul auto are si o ampla sectiune de bazar, in care cei care au dorit sa caute un anume lucru, cu siguranta ca l-au si gasit. Nu lipsecs nici terasele pentru comercianti si alte facilitati din care se remarca parcarea cu 100 de locuri gratuita.

Targul auto si bazarul deschis la Hunedoara pune la dispoziţia expozantilor spatii gratuite, asigurate cu paza permanenta. Comerciantii de alte produse beneficiaza, si ei, de facilitati similare. Targul este deschis in fiecare duminica, iar vizitatorii au acces liber.

Vezi articolul original.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto