08.10.2020 22:26

Autostrada Transilvania – lucrari amanate din lipsa banilor

Lucrarile pentru singurul tronson pentru care mai sunt contractate lucrari 3A1 Gilau- Nadasel de 8.7 km(jud. Cluj), va incepe in 2014 desi contractul de proiectare si executie a fost semnat in aprilie. Motivul amanarii lucarilor este lipsa banilor.

 

autostrada-transilvania

In luna aprilie sa semnat un constract de 258.2 milioane lei de catre CNADNR cu asocierea Spedition UMB – Tehnostrade, pentru construirea acestui tronson. In cadrul constractului perioada de proiectare este de 6 luni, potrivit reprezentantilor Companiei de Drumuri, iar luvrarile vor incepe abia in 2014.

Stadiul lucrarilor in prezent  pe sectiunile 2B Campia Turzii – Gilau (52km) sii 3C Suplacu de Barcau – Bors(64.5km) este de 97.1% respectiv 50.1 %. Lucrarile aferente celorlalte sectiuni ale autostrazii, respectiv finalizarea sectiunilor de mai sus vor incepe doar dupa identificarea surselor de finantare,potrivit CNADNR. 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto