07.11.2020 17:24

Autobuze Ratuc in Floresti

Conducerea Primariei din Floresti a incheiat un acord cu Compania de Transport Public Cluj-Napoca conform caruia vor circula autobuze RATUC pe traseul Cluj-Napoca Floresti.

troleibuz-nou-ratuc

Firma privata Fany care asigura transportul  de persoane pe aceeasi ruta va avea concurenta serioasa incapand cu 15 februarie cand CTP va intra in Floresti. Orarul se va stabili astfel incat sa nu existe suprapuneri astfel cetatenii vor alege cu cine sa circule.

Primarul Horea Sulea a declarat :“In prezent mai avem cateva mici detalii de rezolvat. Cand va intra si RATUC in Floresti va avea loc o normalitate si se va da liber la concurenta. Eu nu am facut altceva decat sa respect dorinta cetatenilor care au spus in nenumarate randuri ca isi doresc transport public in comun in localitate”, a declarat Sulea.

CTP Cluj-Napoca opereaza, din 6 ianuarie, si pe traseele metropolitane: Cluj-Napoca – Feleac, Cluj-Napoca – Valcele si Cluj-Napoca – Gheorgheni.

autobuze fany RP 02

Firmele private Fany si MV Trans vor asigura in continuare trnportul in Floresti respectiv Apahida pana cand se va da sentinta definitiva in procesul intentat de Fany. Recent, RATUC Cluj s-a transformat in societate comerciala (Compania de Transport Public Cluj-Napoca) pentru a putea prelua transportul in comun din zona metropolitana, din 1 ianuarie 2014.

Mai multe informatii pe monitorulcj.ro

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto