- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - http://www.auto-business.ro -

Amenzi de 4.650 lei

Posted By Florin Morariu On 2 septembrie 2016 @ 10:09 In Info Utile | 1 Comment

Politistii locali au dat amenzi de peste 4.500 lei pentru indisciplina în traficul din cart. Manastur in ultima zi din luna august!

Politistii locali au efectuat verificari în cart. Manastur cu privire la respectarea normelor privind traficul rutier, în cursul zilei de miercuri, 31 august 2016.

Actiunea s-a soldat cu încheierea a 24 de procese verbale de constatare a contraventiei, în valoare totala de 4.650 lei pentru nereguli precum:

- stationarea neregulamentara a autovehiculelor pe trotuar:  8 note de constatare conform HCL nr. 61/2014, cu amenzi în valoare de 1.600 lei

- oprirea/stationarea neregulamentara a autovehiculelor pe carosabil, în statiile mijloacelor de transport în comun si nerespectarea indicatorului “Accesul interzis”: 9 procese verbale conform OUG nr. 195/2002 republicata , cu amenzi în valoare de 2.250 lei

- nerespectarea Regulamentului-cadru pentru organizarea si executarea serviciului de transport public local în regim de taxi: 7 procese verbale de constatare a contraventiei încheiate în în conformitate cu HCL nr. 109/2010, cu amenzi în valoare de 800 de lei

De asemenea, în timpul acestei actiuni, politistii locali au aplicat 51 de invitatii conform OUG nr. 195/2002 republicata pentru oprirea/stationarea neregulamentara a autovehiculelor pe carosabil, în valoare de 12.750 lei.

Verificarile au vizat toate zonele intens circulate din cart. Manastur – Calea Floresti, str. Primaverii sau str. Izlazului.

Astfel de controale vor fi efectuate în toate cartierele municipiului, în scopul descurajarii soferilor care parcheaza neregulamentar si care, prin astfel de practici, împiedica desfasurarea normala a circulatiei rutiere si pietonale.

sursa: Biroul Mass-media – Primaria Cluj-Napoca 


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: http://www.auto-business.ro

URL to article: http://www.auto-business.ro/info-utile/amenzi-de-4-650-lei.html

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.