09.29.2020 6:25

Accident cu masina straina !

Am fost implicat într-un accident rutier pe teritoriul României, din vina unui sofer care conducea un autovehicul înmatriculat în strainatate. Unde ma adresez?

În aceste cazuri va puteti adresa la Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din România (B.A.A.R.). Date de contact: Str. Vasile Lascar nr. 40-40 bis, et. 6, sector 2, Bucuresti, cod 020502, România, tel: +4021.319.13.02/03; +4031.805.68.14 (15), fax: +4021.319.13.01,  secretariat@baar.ro, www.baar.ro.

Contact:

Sediul central

Adresa: Bucuresti, Str. Amiral Constantin Balescu nr.18, sector 1, cod 011954

Tel. centrala: 021.316.78.80, 021.316.78.81, 021.316.85.87

Telverde Dialog CSA 0-8008-25627 – doar pentru a primi telefonic asistenta de specialitate în vederea formularii unei petitii.

Fax: 021.316.78.64

E-mail: office@csa-isc.ro

Solicitati urmatoarele interioare pentru a contacta:

Relatii cu publicul (pentru reclamatii) – interior 141
Registratura Generala – interior 148
Comunicare si relatii cu mass-media – interior 136

Programul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor:

luni – joi: 8.30 – 17.00
vineri: 8.30 – 14.30

Program Registratura:

luni – joi: 8.30 – 14.00
vineri: 8.30 – 12.00

Reprezentante CSA

CSA are deschise reprezentante în Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara si Constanta. Accesati sectiunea Reprezentante CSA pentru mai multe informatii si date de contact ale locatiilor teritoriale.

sursa: www.csa-isc.ro

sursa: www.csa-isc.ro 

Comentarii (14):

 1. va rog sa ma ajutati am fost inplicat in acident in ungaria ma lovit frontal o masina unguresca nu sant vinovat de accident ce trebuie sa fac

 2. Am fost implicata intr-un accident pe teritoriul Spaniei, mai precis o masina spaniola a intrat in spatele masinii mele in timp ce m-a deplasam cu o viteza de 70-80 km/ora.Am deschis dosar de dauna in baza coststului amiabil, la AXA Asigurari (asigurarile celui care m-a lovit), insa ce i de la asigurari nu vor sa repare in totalitate masina, mai precis de la accident nu a mai pornit si nici nu vor sa schimbe oblonul din aluminiu pe moyiv ca nu se gaseste in Spania.Deasemeni nu vor sa plateasca cheltuielile cauzate de cazare si asistenta si diagnostic masina.Cui ma adresez pentru a-mi repara masina si a-mi recupera cheltuielile cauzate de accident ??

 3. In data de 27 10 2013 am avut un accident cu un aut cu nr strain si cei de la asig Aliant au intocmit dosarul de daune si lau trimis la baar si de atunci astept sa mi se rezolve si se tot tergiverseaza ce pot sa fac , Cui sa ma adresez ?

 4. Doresc sa stiu de ce Comisia de supraveghere a asiguratorilor nu verifica respectarea termenelor legale de raspuns sau despagubire a dosarelor de daune fiinca se tergiverseaza prea mult Nu am nici un raspuns la dosarul 13/782/G , va rog mult sa va implicat

 5. Maşina mea era parcată regulamentar pe stradă, în faţa porţii mele.
  O maşină cu număr de Spania, SKODA, culoare albastră, cu nr. înmatr. E 7745 DNR a intrat în maşina mea parcată. Nu s-a prezentat după accident la Poliţia Mun. Ploieşti, nu ştiu încă dacă are asigurare de România sau străinătate sau deloc. Ce pot să fac mai departe? Există cineva care să mă ajute cu indicaţii? Mulţumesc!

 6. Am fost lovita de o masina cu asigurare de tranzit lituania eu inmatriculat in Romania soferul e moldovean si i sa intocmit si dosar penal eu cui ma adresez sa recuperez daunele materiale plus ca sunt si vatamari corporale lovituri la coloana cervicala 2 persoane din masina din Ro……Multumesc

 7. Buna ziua Am fost implicat intrun accident la paris pe 9.03.2017.
  Sofer care ma lovit avea ô alcoolémie de 1.86
  Si politia nu mea facut constatul amiabil.
  Am foto dupa vignette din parbriz
  Ce trebuie sa fac ?
  Merci

 8. as vrea sa stiu si eu de ce nu ati facut plata despagubiri accidentului din 6 12 2016 inr. cu nr dosar 16 f ro 03543 cred ca doar ne amagiti si noi stam cu masina defecta de 6 luni vai de legile R
  omaniei…

 9. acum 2 luni am fost lovit de o masina din spania am facut dosarul la o firma VIG corespondentul din Romania pt.SPANIA si niciun raspuns …Corespondentul din Romania spune ca cei din Spania nu raspund la solicitarile lor adica nu raspund la maiilul trimis de ei..eu am vb. cu asiguratori si miau spus ca polita de asigurare este valabila dar corespondentul imi spune ca vrea oficial un raspuns de la ei ..ce trebuie sa fac in cazul assta..ramin cu pagubaaa..?

 10. Buna am avut un accident o masina inmatriculata in Belgia mia taiat calea de pe o strada fara prioritate conducatorul recunoscandusi vina am toate actele necesare de la persoana vinovata tin sa precizez ca masina inca nu este pe mine inca este pe vechiul proprietar care momentan este plecat in strainatate. Ce sa fac va rog ajutatima am depus dosarul prin mail lafirma Avus avizare dauna auto dar nu am primit nici un rezultat unde sa ma mai adresez ca sa ami repar masina.

 11. Acum 5 luni am avut un accident in Romania.Fiind stationat in trafic am fost lovit din spate de o masina inmatriculata in Anglia,din impact m-a proiectat in masina din fata,rezultand avarii.Soferul vinovat nu a putut face dovada asigurarii.S-a angajat si mi-a reparat partial masina(amiabil), insa acum refuza orice dialog !!! Va rog sa ma ajutati ,ce trebuie sa fac ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

 • Cele mai noi stiri din domeniul auto
 • Cele mai bune oferte
 • Cele mai interesante evenimente auto