01.26.2022 8:34

Vreau sa castig Raliul Poloniei

Simone Tempestini: “Stiu ca nu va fi usor, dar îmi doresc sa câstig Raliul Poloniei!”

  • Înaintea Raliului Poloniei, pilotul Simone Tempestini este pe locul 3 în clasamentul din Junior WRC

 

  • Concurenta puternica si la etapa din Polonia; 9 echipaje înscrise în competitia dedicata juniorilor

 

  • Traseul editiei din 2015 a suferit modificari majore comparativ cu anul trecut

 

Echipajul Simone Tempestini si Matteo Chiarcossi sunt pregatiti sa se lupte pentru victorie în Raliul Poloniei, etapa a VII-a din Campionatul Mondial de Raliuri (WRC) si a III-a inclusa în Junior WRC, competitie dedicata juniorilor. Pentru Simone Tempestini aceasta este cea de-a III-a prezenta în Raliul Poloniei.

Dupa testul util din Raliul Moldovei Moinesti, Simone Tempestini este pregatit pentru startul într-o noua etapa din Campionatul Mondial de Raliuri cu modelul Citroen DS3 R3T Max.

Raliul Poloniei, etapa a VII-a din WRC si a III-a din calendarul Junior WRC, se anunta una extrem de disputata cu noua echipaje care se vor lupta pentru puncte în competitia juniorilor. “Am avut un ritm bun în primele doua raliuri din Junior WRC, am câstigat si probe, dar nu am avut noroc sa adunam atât de multe puncte pe câte ne-am fi dorit. Suntem pe 3 în clasament acum si este foarte important sa obtinem un rezultat de top aici”, a spus Simone Tempestini.

Raliul-Portugaliei

Chiar daca juniorul Napoca Rally Academy a mai concurat de doua ori pâna acum în Raliul Poloniei, traseul din 2015 a fost modificat în proportie de 90%, o singura proba fiind identica cu cea de anul trecut.

Simone-Tempestini

“Îmi plac probele de aici. Sunt foarte rapide si trebuie sa ai un ritm bun înca de la început. Sunt multi fani pe margine, iar atmosfera este incredibila. M-am simtit bine cu aceasta masina, iar copilotul meu a facut o treaba excelenta pâna acum. stiu ca nu va fi usor, dar îmi doresc sa câstig aici”, a spus Simone Tempestini.

Tempestini

Raliul Poloniei începe joi, 2 iulie, cu startul festiv si super speciala de pe Mikolajki Arena, vineri sunt programate VII-a probe speciale, plus super speciala, sâmbata tot 7 speciale si super speciala de pe Mikolajki Arena, iar duminica, 5 iulie 2015, este o singura proba distincta care va fi parcursa de doua ori. Lungimea totala a raliului este de 1.192,5 km, dintre care 313,53 împartiti în 19 probe speciale.

Matteo-Chiarcossi 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto