08.12.2020 12:46

Volanele revin la moda

  • Concursul dedicat exclusiv femeilor se va desfasura pe 9 martie 2013 la Polus Center Cluj-Napoca

 

  • La competitie pot participa toate doamnele si domnisoarele posesoare de carnet de conducere

 

  • Inscrierile se fac pe adresa de e-mail: office@napocarallyacademy.ro

 

Napoca Rally Academy in parteneriat cu Inspectoratul de Politie al Judetului Cluj si Polus Center Cluj organizeaza un concurs auto dedicat exclusiv femeilor. Competitia feminina este programata pe 9 martie 2013 la Polus Center.

Pe 9 martie 2013 toate doamnele si domnisoarele posesoare de permis de conducere sunt asteptate la Polus Center pentru a-si demonstra indemanarea la volan intr-o competitie exclusiv feminina organizata de Napoca Rally Academy, Inspectoratul de Politie al Judetului Cluj si Polus Center Cluj. Inscrierile in aceasta competitie se pot face pe adresa de e-mail: office@napocarallyacademy.ro sau la fata locului, in limita locurilor disponibile, in ziua desfasurarii concursului.

Competitia consta in parcurgerea contra cronometru, cu propria masina, a unui traseu special amenajat in parcarea Polus Center. Premiile constau in cursuri de conducere defensiva oferite de Napoca Rally Academy si numeroase alte cadouri oferite participantelor de Polus Center. „Sunt sigur ca va fi o competitie extrem de disputata pentru ca femeile sunt foarte ambitioase. Este o actiune pe care o organizam in parteneriat cu Polus Center si Inspectoratul de Politie al Judetului Cluj si obiectivul nostru este sa promovam un stil de condus defensiv pe strazi pentru un plus de siguranta”, a spus Marco Tempestini, pilot Napoca Rally Academy.

An de an politia clujeana a fost alaturi de participantele la trafic in zilele de 1 si 8 martie oferindu-le martisoare, flori si felicitari. Anul acesta prin parteneriatul cu Napoca Rally Academy si Polus Center s-a reusit realizarea acestei competitii sportive auto cu premii foarte atractive dedicata in exclusivitate femeilor. Apreciem oferirea premiilor de catre Napoca Rally Academy care constau in participarea castigatoarelor la cursuri de conducere defensiva, aceste cursuri contribuind la cresterea nivelului de siguranta rutiera atat de necesara pe sosele. Va asteptam cu drag la Polus Center unde volanele revin la moda.” a declarat purtatorul de cuvand al Politiei Rutiere Cluj inspectorul principal Sorin Precup.

Regulamentul de concurs si planul orar pot fi studiate pe site-ul echipei www.napocarallyacademy.ro si pe pagina web a Polus Center sectiunea evenimente www.poluscentercluj.ro.

In prima saptamana din luna martie membrii echipei Napoca Rally Academy vor participa la mai multe actiuni derulate in trafic de Inspectoratul de Politie al Judetului Cluj  avand ca scop siguranta rutiera, iar pe 1 martie si 8 martie vor oferi flori doamnelor si domnisoarelor. 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto