09.21.2020 8:55

Victoria acasa pentru Edwin Keleti

Echipajul Edwin Keleti/Victor Ponta vrea o victorie la grupa A in Raliul Clujului Mobil1 Star Lubricants, etapa care pentru Edi are o semnificatie aparte: este “raliul de acasa”.

Edwin Keleti si Victor Ponta isi doresc victoria acasa   

Echipajul Edwin Keleti/Victor Ponta vrea o victorie la grupa A in Raliul Clujului Mobil1 Star Lubricants, etapa care pentru Edi are o semnificatie aparte: este “raliul de acasa”.

Inainte de deschiderea recunoasterilor oficiale Edwin si-a anuntat oficial obiectivul pentru a patra etapa a Campionatului National de Raliuri “Dunlop”.  “Raliul Clujului este unul care chiar daca are putine probe speciale trebuie abordat ca unul foarte dificil si tehnic. In plus, este raliul de acasa in care sper sa facem o figura frumoasa si evident ca ne dorim victoria la grupa A. Este ultima confruntare  din acest sezon pe asfalt si sper ca totul sa mearga bine pentru noi.

Salutam eforturile facute de organizatori pentru ca aceasta competitie sa figureze in calendarul Federatiei Internationale a Automobilismului si imi doresc ca ele sa fie intr-un ceas bun pentru binele automobilismului sportiv de performanta din Romania.”

Victor Ponta crede ca e momentul ca si un bucurestean sa cistige ceva la Cluj:  “Este pentru prima data cind particip la Cluj pe asflalt si sint nerabdator sa incepem cursa. Anul trecut am mers doar pe macadam la Cluj. Sint foarte optimist pentru ca  sintem acasa la Edi care stiu ca isi doreste enorm o victorie pe un traseu care ii este familiar. Din moment ce facem echipa, eu vreau sa arat ca si un bucurestean poate sa cistige ceva la Cluj. Sper sa nu avem ghinioane si totul sa decurga bine.”

Edwin Keleti si Victor Ponta concureaza in  sezonul 2009 la   grupa A pe o masina Renault Clio RS cu ajutorul sponsorilor TI Suerom, Aauto Equip, Rin Grand Hotel Bucuresti si Pirelli.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto