05.25.2020 8:19

Una calda, una rece

Pilotii Cristian si Adrian Martin au luat startu in prima etapa din Campionatul National de Karting

Una calda, una rece

• Cristian Martin a castigat prima cursa din Romania din 2009
• Adrian Martin acumuleza experienta la clasa Mini
• Urmatoarea cursa: 18 – 19 aprilie la Casteletto di Branduzzo

Pilotii Cristian si Adrian Martin au luat startu in prima etapa din Campionatul National de Karting, pe circuitul de la Bacau. Cristian Martin s-a impus fara probleme la clasa Baby, iar Adrian Martin a continuat procesul de acomodare la clasa Mini.

Circuitul de karting de la Bacau a gazduit, in acest sfarsit de saptamana, prima etapa din Campionatul National de Karting, cursa la care au participat si fratii Cristian si Adrian Martin.

Cristian Martin, motivat de succesele din Italia, a avut un weekend perfect. Mai putin in calificari. Chiar daca a obtinut cel mai bun timp, pilotul echipei Real Racing a fost nevoit sa plece de pe ultima pozitie a grilei de start la clasa Baby pentru ca transponderul instalat pe kartul sau nu a functionat. In ciuda acestui handicap, Cristian Martin a facut o cursa extrem de spectaculoasa si a reusit sa se impuna. „Am avut emotii mari pentru ca atunci cand pleci de pe ultima pozitie a grilei se pot intampla foarte multe. Din fericire, am reusit sa-i depasesc pe toti, fara incidente, si am castigat prima mansa”, a spus Cristian Martin, la finalul primei manse.

Cristian Martin a avut o evolutie perfecta si in mansa a doua, castigand fara probleme prima etapa din Campionatul National de Karting al Romaniei. „Dupa rezultatele excelente din Italia, victoria din Romania vine ca o confirmare a evolutiei lui. Anul acesta, obiectivul nostru este sa castigam titlul la clasa Baby in Romania si sa obtinem rezultate cat mai bune la nivel international”, a spus Constantin Raileanu, managerul echipei Real Racing.

Adrian Martin, fratele mai mare, a mers excelent in calificari, obtinand al patrulea timp pe grila de start. In prima mansa, imediat dupa start, Adrian Martin a fost implicat intr-un accident si a fost nevoit sa abandoneze. In mansa a doua, plecat de pe ultima pozitie a grilei, a recuperat pozitii importante si a intrat in primii 14. „Nu a fost cel mai bun weekend al meu, dar am adunat informatii importante. Anul trecut, cand am debutat in karting, eram mult, mult mai in spate in calificari, iar acum am ajuns in top 4. Am facut progrese importante si acesta este singurul lucru care conteaza”, a spus Adrian Martin.

Initial am fost putin dezamagit de evolutia lui Adrian, dar apoi am vazut manevrele de depasire din mansa a doua. Mi-am adus aminte ca el a debutat in karting acum mai putin de un an, iar progresul sau este remarcabil. Sunt sigur ca a invatat multe din aceasta cursa si ca in etapele urmatoare acest lucru se va vedea si in rezultate”, a adaugat Constantin Raileanu, managerul echipei Real Racing.

sursa: www.realracing.ro

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto