09.29.2020 1:55

Ultima etapa a DUNLOP RoSBK 2012, disputata pe circuitul de la Serres

Lupta sezonului 2012 din Dunlop Romanian Superbike, dintre pilotul BGS Motorsport, Ionut Mistode, si pilotul Taifun Raicing, Catalin Cazacu, va avea ultima confruntare pe circuitul de la Serres.

Programata initial pe primul circuit profesionist din România, MotorPark, ultima etapa a Dunlop RoSBK se va desfasura, din ratiuni administrative, pe circuitul de la Serres, în acest sfârsit de saptamâna.

Dupa o etapa grea, în care debutantii au absentat de la start din ratiuni de siguranta, etapa de la Serres promite sa strânga la start un numar important de iubitori ai întrecerilor de motociclism viteza. Circuitul de la Serres a devenit o atractie pentru orice motociclist, indiferent de experienta, iar organizatorii invita amatorii de pilotaj sa guste din plin din experienta unei curse placute si totodata sigure, în finala DUNLOP ROSBK 2012.

Din punct de vedere sportiv, înaintea etapei de la Serres, în fruntea clasamentului Superbike 1.000 cc se afla pilotul bucurestean Ionut Mistode, cu 147 de puncte, la un ecart de doar 4 puncte în fata urmaritorului sau, Catalin Cazacu. Un loc confortabil în clasamentul clasei îl ocupa si Daniel Vârgolici, cu 92 de puncte si un avans de 13 puncte fata de ocupantul celui de-al patrulea loc în clasament, Andrei Enescu.

La Supersport 600 cc, Petre Pop s-a deta?at deja în postura de campion al clasei cu un avans de 31 de puncte în fata ocupantului locului secund, Cosmin Costescu. Cu avansul de puncte pe care îl au cei din top 3, podiumul clasei, completat de bulgarul Dimitrov, pare sigur si departe de sansa de a rezerva surprize.

Pentru mai multe informatii vizitati pagina de facebook Dunlop Racing Info Romania sau pagina oficiala de web Dunlop RoSBK www.rosbk.ro 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto