01.16.2021 21:35

Ultima etapa a CNK Dunlop 2012, programata la Bucuresti

Micutii bolizi revin pentru a patra oara în acest sezon pe pista de karting din Tunari. Atmosfera de sfârsit de sezon va încinge spiritele si va creste competitia la toate cele 8 clase pentru care se puncteaza în Campionatul National de Karting Dunlop 2012.

Programata în acest week-end pe pista circuitului de karting AMCKart de lânga Bucuresti, cea de-a sasea etapa si ultima a Campionatului National de Karting Dunlop 2012 va începe mâine cu înscrierea participantilor si va continua cu antremanetele libere si primele manse de calificari. Mansele de concurs se vor desfasura duminica, pilotii înscrisi în competitie punctând decisiv pentru acest sezon.

Dupa 5 etape caniculare desfasurate atât în Bucuresti, cât si în Bacau si Arad, Campionatul National de Karting Dunlop 2012 îsi va disputa ultima etapa a sezonului din nou la Bucuresti. Circuitul AMCKart va deveni astfel pentru a patra oara în actualul sezon competitional locul în care kartistii îsi vor disputa titlurile celor 8 clase: PUFO, KID KART, MINI, N100 ICA, KF2, KF3, KZ2 si Rotax.

De asemeni, dupa un record de participare de peste 70 de piloti la o etapa si cu o afluenta crescuta la clasele KZ2 si MINI, ultima etapa bucuresteana asteapta si ea un numar mare de participanti la start.

Înaintea acestei etape, disputa la majoritatea claselor din campionat ramâne deschisa, putând rezerva suprize si importante rasturnari în clasament.

Campionatul National de Karting Dunlop 2012 este organizat de FRAS cu sprijinul DUNLOP. Campionii CNKD vor fi premiati în luna decembrie în cadrul Galei Campionilor FRAS.

Pentru mai multe informatii vizitati pagina de facebook Dunlop Racing Info Romania sau pagina oficiala a federatiei www.fras.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto