07.06.2020 9:47

Sezonul competitional al FRAS continua si-n acest sfarsit de saptamana

Startul in Campionatul National de Karting Dunlop (CNKD)

Cei mai tineri sportivi licentiati FRAS sunt asteptati in perioada 20-21 aprilie 2013 pe circuitul AMCkart in Bucuresti (Tunari, Soseaua de centura nr 5A) sa incinga gumele si pista intr-una din cele mai apreciate competitii din sportul cu motor pe patru roti.

Suntem bucurosi ca numarul tinerilor sportivi licentiati FRAS care vin în Campionatul National de Karting Dunlop este tot mai mare de la un an la altul. Acest lucru ne motiveaza sa organizam campionatul cât mai bine, sa atragem parteneri de încredere asa cum este Dunlop care ofera premii consistente la fiecare etapa. Sunt încântat ca la KZ2 am avut un numar atât de mare de participanti în fiecare an, ne-a întrecut asteptarile, însa nu pot sa nu remarc faptul ca si la clasele mici avem tot mai multi piloti tineri, copii, pe care parintii îi îndreapta catre acest minunat sport. Ne dorim sa gasim cele mai adecvate solutii încât sa facem kartingul accesibil cât mai multor sportivi, fara însa a neglija sub nici o forma înalta performanta si cred ca numarul mare de înscrisi din CNKD, participanti la clasa regina KZ, a demonstrat acest fapt“, a declarat Ovidiu Mazilu, presedintele FRAS.

De altfel, CNKD are toate premisele pentru a se desfasura in cele mai bune conditii, atat prin sprijinul acordat de partenerii FRAS cat si prin faptul ca sportivii participanti se dovedesc a fi o comunitate tot mai inchegata de la un an la altul, unde competitivitatea si fair-play-ul sunt litera de lege. In plus, OFICIUL DE STAT PENTRU INVENTII SI MARCI, în baza atributiilor sale specifice prin care înregistreaza si examineaza cererile din domeniul proprietatii industriale, eliberând titluri de protectie care confera titularilor drepturi exclusive pe teritoriul României, a acordat Federatiei Române de Automobilism Sportiv toate drepturile specifice asupra marcii “Campionatul National de Karting”.

Conform Legii nr. 84/1998 privind marcile si indicatiile geografice, înregistrarea marcii confera titularului un drept exclusiv asupra marcii pentru produsele si/sau serviciile pentru care s-a efectuat înregistrarea, pe un termen de 10 ani de la data constituirii depozitului. Înregistrarea aduce cu sine interdictia, pentru terti, de a depune sau de a utiliza, fara autorizatie, indiferent sub ce forma, marca sau unul din elementele sale caracteristice, pentru aceleasi produse sau servicii.

Asadar, CNKD  debuteaza in forta in acest week-end, iar toti pasionatii sportului cu motor sunt asteptati in tribune, sa isi sustina favoritii si sa asiste la spectacolul din “micul circ”. Regasiti in atasament programul primei etape.

Parteneri media: Kiss FM, Autorally, RoRace, Rallymagazin, Motorsportnews, Masini.ro 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto