09.30.2020 14:39

Salonul Auto Polus | 9 – 11 mai 2014

Primavara aduce caii putere la Polus Center

Luna lui Florar aduce în perioada 9 – 11 mai 2014 cea de-a II-a editie a evenimentului Salonul Auto Polus, eveniment organizat de Publisys si Polus Center. Evenimentul va avea loc în parcarea celui mai mare complex multifunctional din Transilvania.

Tematica evenimentului cuprinde autoturisme si autovehicule utilitare usoare si grele, vehicule hibride si electrice, motociclete si biciclete. Aceasta, cea de-a II-a editie vine ca o confirmare, datorita feed-back-ului pozitiv primit în urma cu un an de la expozanti si din dorinta de a oferi publicului clujan posibilitatea de a se familiariza cu noile modele aparute în materie auto-moto.

Evenimentul doreste sa aduca la cunostiinta clujenilor numarul mare de lansari în acest domeniu si sa prezinte cele mai noi si revolutionare modele ajunse pe piata. Sunt asteptate sa participe la eveniment un numar record de reprezentante auto-moto.

Singurul salon auto din Transilvania se va desfasura concomitent cu evenimentul Autonet Mobility Show, târg specializat în domeniul pieselor auto, cel mai mare de profil din Transilvania. Pe parcursul celor 3 zile ale evenimentului vor avea loc mai multe test-drive-uri, plus multe alte surprize pentru publicul larg.

Vizitatorii, cât si specialisti ai acestui domeniu, vor avea la dispozitie 3 zile în care sa se puna la curent cu noutatile si sa analizeze ofertele speciale concepute la Salonul Auto Polus 2014.

SAP-2014 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto