07.09.2020 14:12

Rezultatele raliului Timisului

Klar Professional, partenerul oficial al Cupei Dacia 2013, anunta rezultatele raliului Timisului.

Raliul Timisului, a doua etapa a CNR, s-a incheiat dupa doua curse speciale: vineri, 12.04.2013 la Lugoj si sâmbata, 13.04.2013 in centrul Timisoarei, unde vremea frumoasa si spectacolul inedit au adus foarte multi spectatori.

Rezultate raliul Timisului:

1. ESD Rally Team

Francois Delecour se demonstreaza imbatabil, câstigând iarasi primul loc in clasamentul celei de-a doua etape CNR 2013 din tot atâtea desfasurate pâna in prezent, urmat de Gergo Szabo si Valentin Porcisteanu. Pilotul declara: „A fost un raliu stresant, la care am avut si putin noroc. Avantajul pe care il aveam in fata echipajului din spate nu a fost atât de mare, mai ales ca pe PS13 am avut parte de o surpriza neplacuta, o pana, ce ne putea costa victoria.

George Grigorescu puncteaza in Clasa 3, ocupând locul 2 pe podium, cu un total de 21.6 puncte.

Raul Badiu ocupa primul loc in Cupa Dacia, aducând un total de 30 puncte pentru echipa ESD. Cu cea de-a doua victorie in Cupa Dacia il claseaza in continuare pe locul 1, urmat de Florin Tincescu si Târnovean Octavian. Badiu a punctat de asemenea si la clasa 9, unde a surclasat echipajele conduse de Csongor Szabo si Adrian Grigore.

2. Cupa Dacia

Câstigatorul celei de-a doua etape este echipajul Badiu Raul/Hulea Razvan cu 25 puncte, urmat de Tincescu Florinel/Nicolaescu Iulian (18 pct) si  Arhire Madalin Radu/Pop Alina Bianca (15 pct).

Din cele 9 echipaje inscrise la start, 2 au abandonat: B. Vrabie/R. Badea si B. Samoila/F. Cojocaru.

Asa cum a devenit o traditie, cupa Dacia ofera un premiu special debutantilor in competitia monomarca. Câstigatorii acestei etape sunt: Olesch Raul/Nechita Denisa.

Clasament pe echipe

ESD Rally Team ocupa primul loc si in raliul Timisului cu un total de 90 de puncte, urmata de BCR Leasing R.T. (66 pct) si Napoca Rally Academy (60 pct).

Partener cu vechime al Cupei Dacia, Klar Professional sustine si in 2013 competitia monomarca din cadrul CNR,  fiind  totodata si sponsorul ESD Rally Team. Pentru mai multe informatii, vizitati pagina de Facebook Klar Racing sau pagina de web http://www.klar.ro/ro.html.

KLAR Professional este divizia specializata în vopsele auto a Policolor, cel mai mare producator cu traditie pe piata din România (din 1965). Cu o istorie de peste 40 de ani în industria vopselelor auto, KLAR Professional este compania cu un nivel avansat de experienta în producerea de vopsele auto OEM, aftermarket si de sisteme complete pentru refinisarea autovehiculelor.

Grupul Policolor – Orgachim opereaza doua mari unitati de productie: Policolor România si Orgachim Bulgaria si este liderul regional în domeniul tehnologiei vopselelor si lacurilor în zona Sud-Est Europeana. 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto