04.03.2020 3:40

Retro American Muscle Cars

Eleganta, putere, stil si un strop de nostalgie la expozitia automobilelor istorice americane. Premiera in Romania: Retro American Muscle Cars

Expozitia automobilelor istorice americane reuneste cele mai admirate modele de masini, a caror popularitate a depasit de mult granitele Statelor Unite. Automobilele  vor putea fi admirate în cele mai mici detalii sâmbata, 31 mai 2014, în spatiul generos al parcarii Bucuresti Mall.

Peste 50 de automobile vor fi expuse în cadrul Retro American Muscle Cars si dintre acestea nu vor lipsi marcile reprezentative ale industriei auto din Statele Unite:

- Chevrolet Impala 1966

- Ford Mustang Fastback 1967

- Dodge Charger 1969

- Dodge Challenger 1974

- Chevrolet Corvette C3 1982

alaturi de multe alte modele de masini deosebit de spectaculoase.

Principala atractie va fi cu siguranta Ford Mustang Fastback model 1967, o masina legendara de care si-au legat numele actori celebri precum Steve McQueen în „Bullitt” (1968) sau Nicholas Cage si Angelina Jolie în „Gone in 60 seconds” (2000).

Pasionatii de masini împreuna cu toti cei care vor sa priveasca de aproape aceste automobile devenite adevarate simboluri americane, sunt asteptati sâmbata, 31 mai 2014, în parcarea Bucuresti Mall, între orele 16:00 – 23:00.

Este primul eveniment de acest gen organizat în Romania si ne bucuram sa oferim vizitatorilor posibilitatea de a cunoaste povestile unora dintre cele mai faimoase modele de masini americane” ne-a declarat domnul Florian Marin, Vice Presedinte al Retromobil Club Romania, unul dintre organizatorii evenimentului.

Alaturi de Retromobil Club România s-au mai implicat în organizarea acestui eveniment Bucuresti Mall si Game World România.

Accesul vizitatorilor este gratuit si se poate face din Calea Vitan sau din Calea Dudesti.

Despre Retromobil Club Romania

Asociatia nationala a posesorilor si restauratorilor de vehicule istorice, Retromobil Club România, a luat fiinta în primavara anului 1998. Primul eveniment marcant a fost standul Retromobil din cadrul S.A.B. ’98.

Printre evenimentele din 2014 se numara Retro Parada Primaverii, Concursul de Eleganta Sinaia si Raliul Carpati Retro. În prezent Retromobil Club România numara 650 de membri, organizati în filiale judetene si regionale.

Despre Bucuresti Mall

Bucuresti Mall face parte din Grupul Anchor, prezent în România din 1997, unul dintre cei mai puternici jucatori de pe pia?a, prin portofoliul de proiecte de retail, rezidentiale si cladiri de birouri. Pe lânga Bucuresti Mall, Grupul Anchor mai detine centrul comercial Plaza Romania, Anchor Plaza, prima cladire de birouri clasa A integrata cu un centru comercial si InCity Residences. Valoarea totala a investitiilor efectuate pâna în prezent se ridica la peste 350.000.000 Euro.

Afis Retro American Muscle Cars

Despre Game World România

Game World România este una dintre companiile reprezentative pe piata centrelor de divertisment, având ca domeniu de activitate organizarea si exploatarea salilor de jocuri electronice. Compania este prezenta în Bucuresti si alte 5 orase importante din tara: Cluj-Napoca, Constanta, Brasov, Sibiu, Alba Iulia. Game World România are 11 sali de jocuri si peste 720 de posturi de joc. In 2014, Game World sarbatoreste 15 ani de activitate în România. 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto