07.06.2020 9:17

Record de participare în CNVC Dunlop 2012, peste 80 de piloti pe traseul de la Voina

Pe traseul de la Voina, pentru prima data în calendarul competitional al CNVC Dunlop, se vor desfasura în acest week-end, la Câmpulung Muscel, etapele a XI-a si a XII-a ale actualului sezon de coasta.

Programate în calendarul competitional FRAS ca etapele a XI-a si a XII-a ale Campionatului National de Viteza în Coasta Dunlop 2012, traditionalele etape de la Câmpulung Muscel vor avea anul acesta un traseu nou si o abordare diferita, sub organizarea clubului sportiv BROTHERS MOTOR SPORT Câmpulung.

Salutat de pilotii de viteza în coasta din România pentru noutatea sa, traseul de la Voina are o lungime de numai 3 kilometri, dar o dificultate tehnica sporita. Cu startul pe drumul judetean 734, la kilometrul 9 si 300 de metri, si cu sosirea pe acelasi sector de drum judetean, la kilometrul 12 si 300 de metri, traseul de la Voina are o panta medie de 8,50% si o diferenta de altitudine de 150 metri, diferenta de altitudine urmând sa fie escaladata în tromba de la 812 metri altitudine la nu mai putin de 962 de metri altitudine.

Noutatea traseului, dificultatea lui si urcusul rapid în doar 3 kilometri, fac din traseul de la Voina, noua atractie din CNVC Dunlop 2012. Numarul record de participanti anuntati la start, 80 cu doar 2 zile înainte de startul oficial al etapelor, sunt o dovada în plus pentru aceasta.

Etapele a XI-a si a XII-a ale CNVC Dunlop 2012 vor fi reunite în Trofeul Câmpulung Muscel si vor conta ca a cincea dubla a sezonului intern de viteza în coasta.

Urmatoarele doua etape ale CNVC Dunlop 2012 se vor desfasura în perioada 21-23 septembrie pe traseul de la Paltinis, revenit dupa o lunga absenta în campionatul intern de profil.

Pentru mai multe informatii, vizitati pagina de Facebook Dunlop Racing Info România sau pagina de web a FRAS, www.fras.ro. 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto