09.22.2020 22:55

Rally taxi

De la Sucursala Eroilor clientii Bancii Transilvania vor putea ajunge la destinatie cu un serviciu special de rally taxi.

Marti 14 iulie, intre orele 14:00 – 16:00 clientii Bancii Transilvania care se afla in Sucursala Eroilor vor putea ajunge la destinatia dorita cu un serviciu special de rally taxi oferit de Banca Transilvania – unul dintre sponsorii principali ai Transilvania Rally si Napoca Rally Academy – organizatorul etapei competitionale.

Pilotul Simone Tempestini – cel mai bun pilot din Campionatul National de Raliuri 2015, conform clasamentului oficial FIA, va transporta clientii BT la destinatia dorita din Cluj-Napoca intr-o masina de raliu a Napoca Rally Academy: Subaru R4.

Simone Tempestini-Dorin Pulpea - Danube Delta Rally 2015 - 32

Serviciul de rally taxi face parte din activitatile de promovare a Transilvania Rally, etapa a 5-a a Campionatului National de Raliuri care se va desfasura la Cluj in 17 si 18 iulie 2015.

Simone Tempestini-Dorin Pulpea - Raliul Moldovei Moinesti 2015 - 42 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto