07.06.2020 7:40

Raliului Tara Bîrsei Dunlop 2012, provocarea macadamului continua

Programata în perioada 7-8 septembrie 2012, cea de-a VII-a etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2012, anunta 43 de echipaje la startul competitiei si câteva noutati notabile care sa încânte deopotriva sportivii si fanii acestora.

Unul dintre cele mai asteptate raliuri ale sezonului, Raliul Tara Bârsei Dunlop, etapa care an de an a adus ceva nou în organizarea sa, propune si în acest an o configuratie noua, repliata integral în Brasov, fara spectacolul din Baneasa, dar cu o superspeciala de senzatie pe Colina Universitatii. Superspeciala Dunlop, va fi alergata la lumina felinarelor, asa cum anunta organizatorul local, pe un traseu tehnic, ce nu va face exceptie în raport cu probele deja traditionale de macadam ale etapei.

DUNLOP este pentru al saselea an consecutiv principalul partener al competitiei, consolidând o frumoasa traditie si fiind singurul partener care a ramas alaturi de partenerii sai traditionali indiferent de vremuri.

Raliul, în lungime totala de 371,62 de kilometri, numara 8 probe speciale si are ca suprafata de rulare macadamul. Cu exceptia superspecialei care va electriza orasul de la poalele Tâmpei în prima zi de concurs, probele speciale ale raliului se vor desfasura în bucla Azuga, Sacele si Predeal, oferind un maxim de spectacol iubitorilor de motorsport, care vor putea vedea masinile în trecere de cel putin 5 ori în arhicunoscutul Y format în configuratia speciala a raliului.

Din punct de vedere sportiv, lupta dintre F. Delecour si campionul national en-titre Valentin Porcisteanu va fi la cote maxime pe macadamul brasovean, ambii dorind sa obtina un avantaj în aceasta penultima etapa a sezonului.

Raliul Tara Bârsei DUNLOP va conta ca etapa a VII-a a CNR Dunlop 2012, ultima etapa a sezonului urmând sa fie disputata pe macadamul de la Iasi, în perioada 5-6 octombrie a.c., în Raliul Iasului DUNLOP.

Pentru mai multe informatii, vizitati pagina de Facebook Dunlop Racing Info România sau pagina de web a FRAS, www.fras.ro. 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto