05.25.2020 8:30

Raliul Tîrgu Mures 2011

Tîrgu Mures gazduieste în acest sfârsit de saptamâna cea de-a II-a etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2011.


CNR Dunlop continua cu Raliul Tîrgu Mures

Tîrgu Mures gazduieste în acest sfârsit de saptamâna cea de-a doua etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2011 (CNRD) organizat sub egida Federatiei Române de Automobilism Sportiv (FRAS).

„Raliul Tîrgu-Mures”, aflat la cea de-a doua editie, va demara vineri, la ora 19:52, când primul echipaj va parcurge proba Superspeciala „Serpentine”1, proba descrisa de aproape toti pilotii care au participat si anul trecut, drept una dintre cele mai spectaculoase superspeciale ale campionatului. Atât startul cât si sosirea echipajelor vor avea loc în fata Primariei Tîrgu-Mures, piata Victoriei nr.3.

În cadrul acestei etape a CNRD se continua Cupa Dacia si Citroen Racing Trophy. Lungimea totala a traseului 420,4 km. Probele speciale, în numar de 8, se întind pe 105,2 km, diferenta de 315,2 km reprezentând-o distanta între etape. Împatimitii de cai putere vor avea parte de mai multe surprize.

Printre ele se numara si o demonstratie a campionului national de raliuri en-titre, SZABO Gergo, demonstratie ce va avea loc duminica, 8 mai, de la ora 11:00, în parcarea Ambient din Tîrgu-Mures.

Centrul de presa al celei de a doua editii a „Raliul Tîrgu-Mures”, este amenajat la Hotel President, acolo unde s-a stabilit si Secretariatul Raliului.

Pentru mai multe informatii puteti accesa site-ul oficial al etapei www.raliul-tirgumures.ro, care contine date complete despre program, harta si fotografii. De asemenea, va sta la dispozitie ofiterul de presa al Raliului Tirgu Mures- Ioana Roman (e-mail: ioana242003@yahoo.com, tel: 0747.279.427)

La sfarsitul competitiei FRAS va publica pe www.fras.ro rezultatele provizorii transmise de catre organizatori, urmand ca rezultatele finale oficiale sa fie afisate dupa ziua de marti cand se intruneste Comisia de Competitii, pentru validarea clasamentelor.

Informatii oferite de Elena Hirtan
 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto