09.26.2020 11:16

Raliul Tara Bârsei Dunlop – al VII-lea an, a VII-a etapa a CNRD

Brasovul gazduieste in perioada 7-8 septembrie penultima etapa din sezon a Campionatului National de Raliuri Dunlop (CNRD).

Raliul Tara Bârsei Dunlop 2012 pare guvernat de cifra sapte- este cea de-a saptea etapa a CNRD, a ajuns la cea de-a saptea editie, iar sapte din cele opt probe speciale ale competitiei vor avea loc pe macadamul din padurile aflate in triunghiul Sacele-Predeal-Azuga

Prima proba, Superspeciala Dunlop inseamna primii kilometri parcursi in regim de cursa pentru concurentii raliului, aceasta fiind programata in Brasov, pe dealul Colinei, unde se afla campusul Universitar Brasov, o zona care are un potential ridicat de spectaculozitate pentru o proba de raliu, dar si numeroase posibilitati de vizionat, pentru spectatori.

Speciala debuteaza pe inserat, la ora 20 :44, fiind un urmas al probelor de noapte care au facut de atatea ori deliciul publicului in raliurile organizate la Brasov. De altfel, PS 1, Superspeciala Dunlop este singura proba speciala ce are loc vineri, 7 septembrie, urmand ca a doua zi sa se desfasoare actiunea de pe specialele de macadam, prima dintre ele fiind programata la 10:23, Azuga- Predeal 1.

Peste 40 de echipaje si-au anuntat prezenta la aceasta etapa, lupta pentru titlu fiind tot mai ascutita, Raliul Tara Bârsei Dunlop fiind penultima competitie din acest sezon. Lista de inscrieri debuteaza cu campionul en-titre, Valentin Porcisteanu, care este si recordman de victorii in acest raliu si se afla inca in carti pentru un al doilea titlu de campion. Principalul sau competitor este francezul Francois Delecour, proaspatul lider al clasamentului general, dupa victoria de la Arad, care e foarte aproape de a-si adauga in palmares si un titlu de campion national in Romania. Lupta pentru un loc pe podiumul sezonului este inca deschisa la toate clasele, dar si la juniori sau la echipe, semn ca vom avea parte de o competitie extrem de interesanta pentru punctele decisive.

Raliul Tara Barsei Dunlop, intrecere organizata sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, este organizat cu sprijinul partenerului traditional- Primaria si Consiliul Local Brasov, si cu sustinerea primita din partea Primariei si a Consiliului Local Sacele, a Directiei Silvice Prahova – Ocol Azuga, Universitatii Transilvania din Brasov, a Brigazii Mobile de Jandarmi Brasov, Brigazii de Jandarmi Montani Sinaia, a Politiei rutiere Brasov si Azuga, a Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Brasov si a Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Prahova.

Parteneri: GOODYEAR DUNLOP TIRES ROMANIA este pentru al saselea an consecutiv principalul partener al competitiei, SUZUKI si Centrul Comercial Carrefour sunt parteneri oficiali, iar Hotel Ramada Brasov este gazda raliului.

Parteneri media ai organizatorului: KISS FM, Zile si Nopti, Radio DJ, Autorally Magazin.

Stiri , rezultate live si ultimele noutati despre Raliul Tara Barsei Dunlop 2012 gasiti permanent pe pagina competitie www.raliulbrasovului.ro.

De asemenea, il puteti contacta pe ofiterul de presa al raliului, dl Adrian Diaconescu, tel 0755 110 052, e-mail: presa@autorally.ro Date tehnice raliu: Lungime totala: 370.82 km Numarul probelor special: 8 Lungimea totala a probelor special: 102.60 km Procent PS din total: 27.67 % Suprafata de rulare: Macadam 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto