07.14.2020 6:01

Raliul Tara Bârsei 2011

Raliul Tara Bârsei DUNLOP-KLAR Professional, ce debuteaza astazi pe asfaltul bucurestean al parcarii hipermall-ului Baneasa Shopping City, a ajuns la a sasea sa editie


Raliul Tara Bârsei: din sase editii, cinci marca Dunlop

Raliul Tara Bârsei DUNLOP-KLAR Professional, ce debuteaza astazi pe asfaltul bucurestean al parcarii hipermall-ului Baneasa Shopping City, a ajuns la a sasea sa editie.

Partener oficial la cinci din cele sase editii ale acestei etape de macadam din campionatul intern de raliuri, DUNLOP este cel mai vechi si mai stabil partener al acestui raliu, si totodata cel mai longeviv sponsor al unei etape de raliu organizata sub egida FRAS.

Goodyear Dunlop Tires România, partener traditional al raliurilor brasovene, este din nou prezenta prin marca DUNLOP la Raliul Tara Bârsei, ca partener oficial, pentru al cincelea sezon consecutiv. Prima implicare a companiei în sustinerea etapei brasovene de macadam a campionatului intern de raliuri a avut loc în anul 2007, an în care aceasta etapa începea sa confirme decizia inspirata a Federatiei de a înlocui etapa de campionat bucuresteana cu cea brasoveana. Începând cu 2007, când lupta decisiva pentru titlu s-a consumat pe macadamul de la Dâlghiu si Târlungeni, Raliul Tara Bârsei s-a consacrat ca etapa care decide campionii la diferite clase din Campionatul National de Raliuri Dunlop.

„Suntem încântati ca am ajuns sa sarbatorim si al cincelea an de parteneriat alaturi de organizatorii Raliului Tara Bârsei. Sprijinind cresterea continua a automobilismului profesionist prin sustinerea financiara necesara organizarii unor curse de profil, contribuim la dezvoltarea durabila a comunitatii în cadrul careia ne desfasuram activitatea si suntem mândri ca DUNLOP este în momentul de fata cel mai vechi, mai stabil si, deci, mai longeviv partener pentru competitiile organizate sub egida Federatiei Române de Automobilism Sportiv”, a declarat Alina Mihaescu, PR&Marketing Manager al Goodyear Dunlop Tires România. „Dificultatile financiare din industria auto din întreaga lume au afectat inclusiv organizarea de competitii sportive conexe acestei industrii. În ciuda acestor dificultati, DUNLOP a ramas alaturi de partenerii sai traditionali, ajungând acum sa sarbatoreasca un numar rotund de ani de implicare activa în motorsportul românesc”, a încheiat aceasta.

Raliul Tara Bârsei DUNLOP – KLAR Professional va debuta mâine, orele 17.00, cu Baneasa Rally Show, un spectacol automobilistic deosebit ce conteaza ca proba superspeciala a etapei. Urmatoarele 7 probe speciale se vor desfasura în cursul zilei de sâmbata, 3 septembrie, pe probele speciale Azuga, Predeal, Sacele si Susai.

Raliul Tara Bârsei DUNLOP – KLAR Professional are o lungime totala de 346,68 km din care 103 km numai de proba speciala, debuteaza în Bucuresti si se încheie în Brasov, fiind singurul raliu din România care aduce performanta întrecerilor de raliu în capitala.

Raliul Tara Bârsei DUNLOP – KLAR Professional conteaza ca a saptea etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2011 si este organizat de ACS AUTOBLIC din Brasov. Urmatoarea etapa a CNR Dunlop 2011, programata conform calendarului competitional FRAS în perioada 23-24 sptembrie a.c., va avea loc la Iasi.

Traditia DUNLOP, peste tot în lume, este legata de o prezenta activa si neîntrerupta în sustinerea curselor de automobilism sportiv, succesele si performanta produselor marcii DUNLOP fiind rezultatul acumularii permanente de feedback în cursele de profil. În 2011, Dunlop sarbatoreste al cincelea an consecutiv de parteneriat activ pentru sustinerea automobilismului sportiv din România.
 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto