05.25.2020 8:41

Raliul Sibiului

Raliul Sibiului este o etapa importanta pentru  Edwin Keleti si Victor Ponta care doresc sa-si intareasca pozitia de lideri  ai grupei A in Campionatul National de Raliuri “Dunlop”.

 

O etapa importanta in economia campionatului

Raliul Sibiului este o etapa importanta pentru  Edwin Keleti si Victor Ponta care doresc sa-si intareasca pozitia de lideri  ai grupei A in Campionatul National de Raliuri “Dunlop”.

Etapa de la Sibiu este in acest an intr-o varianta mai “soft”. Traditionalul Raliu al  Sibiului era cunoscut in rindul sportivilor si a spectatorilor ca o competitie foarte dura. Prin modificarea traseului pentru editia din 2009, sportivi au in fata un raliu mai scurt dar care nu permite ezitari si in care, pentru a-ti asigura prima pozitie, trebuie sa ataci imediat dupa start.

Edwin Keleti:Traseul de la Sibiu in varianta “soft” ofera zone foarte rapide in alternanta cu unele foarte dure. Avansul nostru fragil la grupa ne face sa abordam in continuare etapele din calendar cu aceeasi maxima seriozitate si la fel de profesionist. Tinind cont ca este ultima cursa cu acest Renault Clio RS ne dorim sa-i oferim masinii inca un moment de glorie, urmind ca de la etapa de la Brasov sa aliniem la start o masina noua. Sint foarte fericit sa fiu la Sibiu unde am inceput acum doi ani colaborarea cu Victor si imi doresc sa ne urcam pe podium in continuarea luptei noastre pentru titlul de campioni ai grupei A. Tin sa multumesc RENAULT ROMANIA pentru parteneriatul pe care il incepem cu ocazia cursei de la Sibiu. Astept ca fanii nostri sa ne fie alaturi si sa participe in continuare la concursul foto-video pe care il organizam.

Victor Ponta:
Pentru mine Sibiul este un Raliu important pentru ca este prima cursa in care am luat startul in Campionatul National acum doi ani  si tot prima cursa in care am sarit afara, anul trecut. Imi doresc ca la final sa reusesc sa cistig o cupa mai ales ca il am printre sustinatori pe fiul meu Andrei care vrea neaparat acest trofeu. Sper ca totul sa mearga perfect, masina sa fie OK, Edi sa fie concentrat  ca  in cursele de pina acum  si cred ca vom reusi sa ne atingem obiectivul.”

Edwin Keleti si Victor Ponta alearga in Campionatul National de Raliuri „Dunlop” la grupa A si sint liderii acestei grupe. Partenerii lor sint: Renault Romania, TI Suerom-dealer Renault Cluj, Rin Grand Hotel Bucuresti, Aauto Equip, si Pirelli.

Raliul Sibiului este a cincea etapa a Campionatului si va debuta vineri 17 iulie, dupa-amiaza, cu doua superspeciale pe pista de Rally Cross. Simbata, 18 iulie 2009 se vor alerga contra-cronometru sase probe speciale in zonele  Dobarca, Crinti si Calugaru.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto